Skocz do zawartości
Dragon

Wezwanie do przebudzenia

DAWID

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zachęcam do obejrzenia i skomentowania filmu na youtube "wezwanie do przebudzenia" informacje zawarte w nim po prostu nie mieszczą mi się w głowie jest to 16 odcinków po 10 minut ale naprawde warto........

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
A słyszałeś czym tak naprawdę jest całe globalne ocieplenie?

Wielką ściemą i wyciąganiem publicznych pieniędzy? :mrgreen:

Napisano

najbardziej porusza mnie w tym filmie np. to ze głowy panstawa miedzy inny USa biorą udział w jakimś dziwnym składaniu ofiar w strojach niczym ku-klux clan przed pomnikiem jakiejś sowy paronoja co się dzieje!

a ogólnie prawda o word trade center, wojnie w iraku i rodzinie rocckefelerów i banku rezerw federalnym jeśli to prawda to ja nie wiem w jakim świecie my żyjemy!

Napisano

Wielką ściemą i wyciąganiem publicznych pieniędzy? :mrgreen:

Brawo :D Słyszałem argumenty grupy naukowców, sceptycznie do tego podchodzących. Takie zmiany klimatu zawsze występowały na Ziemi, są cykliczne [np. Mała epoka lodowcowa w Średniowieczu], a cały ten cyrk, nie dość że utrzymuje tysiące naukowców i innych badaczy za publiczne pieniądze to służy osłabieniu rozwoju gospodarczego krajów trzeciego świata, których nie stać na ekologiczne technologie...

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.