damiandg Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Na pewno i w dodatku srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 damiandg może mieć racje bo takie japońce tam na pewno są ja tam największego złapałem 43cm jakieś 3lata temu więc teraz na pewno podrosły. Osobiście widziałem jak znajomy łowił takie po 1.5kg japońce ale to jest stary wyjadacz, on nie siada w ciemno i nie łapie 18-22centymetrowych japońcy tylko wie po co idzie na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Dzisiaj pojechałem z nastawieniem na coś grubszego ale niestety się przeliczyłem i ja i wujek wróciliśmy bez złowionej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUCHA Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 To dziwne bo ja wczoraj przez około 4 godziny złowiłem około 30 karasi po 20 -30 cm i kilka podobnych leszczy oraz oczywiście jak zawsze kilka dość dużych sumików karłowatych (mongołów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 to też dziwne bo ja byłem tam wczoraj (niedziela) przejazdem około godziny 9 rano i siedziało kilka osób i nikt nie miał siatki w wodzie, nie było zresztą widać po wędkarzach żeby coś się działo, znudzenie całkowite, więc gdzie ten karaś tak intensywnie brał ?? przy zalewie odbywały się Dni Łaz, zalew tak był w niedziele zaśmiecony pływającymi butelkami, kubkami, puszkami i wszystkim innym że normalnie szok, jedno wielkie pływające wysypisko śmieci !! byłem też z rodzinka w sobotę popołudniu na festynie i miras mnie zszokował opowieściami o tych wielkich klokach które padły na wiosnę, wielka strata nie do odbudowania przez najbliższe lata .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Normalnie nic cisza całkowita. Ja siedziałem od godziny 11 do godziny 21 i ani brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Fakt ziechała wiocha i zrobiła syf...a rybka bierze słabo bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riss69 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Witam. Od pewnego czasu łowię na Mitrędze ale tylko ryby spokojnego żeru. Chciałem w tym roku zapolować na drapieżnika ale niestety wypady na Przeczyce nie przyniosły żadnych rezultatów, więc jak na Mitrędze stoi sprawa z drapieżnikami? Jest szansa coś połowić na trupka/żywca (spinning odpada). Nie znam jeszcze dobrze tego zbiornika więc liczę na jakieś informacje, wskazówki. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUCHA Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 to też dziwne bo ja byłem tam wczoraj (niedziela) przejazdem około godziny 9 rano i siedziało kilka osób i nikt nie miał siatki w wodzie, nie było zresztą widać po wędkarzach żeby coś się działo, znudzenie całkowite, więc gdzie ten karaś tak intensywnie brał ?? przy zalewie odbywały się Dni Łaz, zalew tak był w niedziele zaśmiecony pływającymi butelkami, kubkami, puszkami i wszystkim innym że normalnie szok, jedno wielkie pływające wysypisko śmieci !! byłem też z rodzinka w sobotę popołudniu na festynie i miras mnie zszokował opowieściami o tych wielkich klokach które padły na wiosnę, wielka strata nie do odbudowania przez najbliższe lata .... na płytkim przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 I jak ostatnio? chodzi teraz ktoś czy pogoda nie daje posiedzieć? Bo chciałbym się wybrać z gruntu posiedzieć w weekend oczywiście jak pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUCHA Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 I jak ostatnio? chodzi teraz ktoś czy pogoda nie daje posiedzieć? Bo chciałbym się wybrać z gruntu posiedzieć w weekend oczywiście jak pogoda pozwoli dziś 4 leszcze po 45cm 1.2kg na głębokim i jeden karaś 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 to ładnie. Głęboka woda jest tu przy parkingu? a czym dalej to płycej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 I jak ostatnio? chodzi teraz ktoś czy pogoda nie daje posiedzieć? Bo chciałbym się wybrać z gruntu posiedzieć w weekend oczywiście jak pogoda pozwoli dziś 4 leszcze po 45cm 1.2kg na głębokim i jeden karaś 25cm Na co łapałeś i w którym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Wybierasz się jutro damiang? Bo ja mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Nie wiem jak się wybiorę to dopiero około godziny 18 00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 To ja posiedze z rana. Jak zjade to napisze jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Napisałem do ciebie na GG więc jak coś to odpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 od 5.30 do 13.00 jeden leszczyk 48cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 ja od 18 00 do 23 00 i dwie plotki około 25cm i sumik karłowaty który podczas odhaczania wbił mi kolec do palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUCHA Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 I jak ostatnio? chodzi teraz ktoś czy pogoda nie daje posiedzieć? Bo chciałbym się wybrać z gruntu posiedzieć w weekend oczywiście jak pogoda pozwoli dziś 4 leszcze po 45cm 1.2kg na głębokim i jeden karaś 25cm Na co łapałeś i w którym miejscu. na głębokim na rogu..przynęta biały robak mały haczyk 4 białe w pęczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Można dokładniej bo ja nie do końca się orientuje gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Dziś byłem i muszę powiedzieć że bieda z nędzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 jutro będzie lepiej zapewniam,a po jutrze ...czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Nie wierzę w cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Nie wierzę w cuda. to nie cuda to stałe nęcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi