bonek Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Jak tam panowie na zbiorniku? jest jeszcze tafla? Czy może już ktoś wędkował w ten piekny weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Jak tam panowie na zbiorniku? jest jeszcze tafla? Czy może już ktoś wędkował w ten piekny weekend? dzisiaj jechałem do Łaz i lód jeszcze był na całym zbiorniku. przynajmniej tak to wyglądało z drogi . dzisiaj była tam jakaś impreza bo sporo osób było ale nie wiem o co kaman. na razie nici z łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 były zawody strzeleckie, zbiornik był ogrodzony taśmą dokoła aby nie wchodzić w pole strzeleckie aby komuś kapelucha nie odstrzelili co do lodu to jest na całym zbiorniku, może nie lód do jeżdżenia na łyżwach ale taka gruba kasza lodowa, wędkować się nie da .... na Siamcach, Dzibicach i podobno połowie Poręby lodu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 I jak tam? Jest jeszcze lód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 bonek a jak tam w Pilicy na stawie łowiłeś juz czy stawy sa jeszcze zamknięte. Czasami tam łowiłem ale nic innego jak pstrąg i karp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Jak z Łazami u mnie na stawie już prawie nie ma lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 No i jak panowie? łowił ktoś juz? bierze coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 jutro będę rano to dam znać, brała ładnie ryba cały tydzień na Porębie, ale dzisiaj już przestałą współpracować z wędkarzami bo pewnie ich za dużo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 W czwartek i piątek połapali karpi więc dziś z racji soboty i ładnej pogody będzie tam oblężenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Coś czuję że w poniedziałek mnie tam zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 a mnie jutro rano jadę rano, jutro zdam relację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 karp brał ładnie wczoraj i dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 A na co łowiłeś bo ja nie wiem czy jechać bo nie mam białych robaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 brał tylko na mięsne przynęty, robak biały, pinka .... z kukurydzą raczej nie masz po co jechać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 To jutro z rana po robaki i gazu na rybki na cały dzień i nockę może no chyba że limit się wyczerpie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 no to ci współczuje ... zostać na nockę, noce są bardzo zimnie jeszcze, my przyjechaliśmy dość wcześnie rano dzisiaj i umarzliśmy jak brukselki na polu a ryba najlepiej bierze o "ćmoku" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Dziś od rana i bieda z nędzą a poza tym to taki strasznie wiało że zmarzłem jak by było -10 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 wiecie może czy w sobotę można opłacić kartę bo ja tradycyjnie spóźniony? ewentualnie kiedy swoją drogą to chore żeby w XXI w trzeba jeździć po znaczki i nie da się tego załatwić netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Koledzy, a płotki już skubią. Czas na jakiś trening przed zawodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 z tego co pamiętam to w najbliższym czasie opłatę możesz uiścic 29-03 od 17-nastej do 19-nastej i 05-04,w tych samych godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 ooo witam Cię Miras, martwiłem się nie widząc Cię nad wodą a i na forum mało się wypowiadasz, zima był długa, a my już nie tacy młodzi Sebe kiedyś widziałem w barze w mojej dzielnicy, trochę pogadaliśmy, ale zapomniałem go spytać co u Ciebie ... kiedy na rybkach się spotkamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 witam krisis bywam nad zalewem często jeszcze nie łowię zacznę w kwietniu jak temperatura wody pozwoli, a teraz to tylko spacery z psem...dziś też będę 15nasta i tak z dwie godzinki połażę co do karpika "pierwszy wysyp" się skończył więc miejscowi koledzy,a i ci z okolicznych wsi lekko zawiedzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 z tego co pamiętam to w najbliższym czasie opłatę możesz uiścic 29-03 od 17-nastej do 19-nastej i 05-04,w tych samych godzinach dzięki wielkie niedługo trzeba będzie się wybrać nad zalew ponęcić i spróbować szczęścia z karpikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Daj ci boże bracie tylko nie przesadzi z zanętą sugerowałbym worki pva lub siatki i nęcenie punktowe ja ruszę z ziarnem dopiero jak woda pozwoli tzn. temperatura wody takie tam moje zboczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Daj ci boże bracie tylko nie przesadzi z zanętą sugerowałbym worki pva lub siatki i nęcenie punktowe ja ruszę z ziarnem dopiero jak woda pozwoli tzn. temperatura wody takie tam moje zboczenie . wiem Miro wiem. w zeszłym roku zdradzałeś mi tajniki nad zalew siadam w miejscu które mi pokazałeś z dala od całej gromady i będę próbował szczęścia. o ile pogoda dopisze i inne czynniki......rodzinne nie wiem czy coś złapię ale to przecież drugorzędna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi