bronek Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 chyba nie zamknięty skoro wczoraj moczyli kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Witam bierze coś na Mitrędze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Pytasz, czy twierdzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Do wczoraj nic nie brało a jak jest dziś to jeszcze nie wiem będę tam po 14 to zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 widzę że sebastian nie zdaje relacji ,więc odpowiem za niego wieczór minął sympatycznie ryby nie przeszkadzały w wędkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Był ktoś w ostatnich dniach na łazach? trzyma jeszcze lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Lodu już prawie nie ma a biorą karpie i wzdręgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobs83 Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam kolegów jestem nowym forumowiczem,poniewaz wracam do wędkowania po 13-tu latach podpowiedzcie na jaką przynęte tam atakować z gruntu?zanęte do koszyka mam lin,karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Najlepiej białe robaki. Dzisiaj ciśnienie powędrowało mocno w górę i rybki na zalewie nie brały, złowiłem jedynie jedną wzdręgę 17cm a wczoraj ładnie brały karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 a wczoraj ładnie brały karpie. wczoraj dałeś wpis czyli w niedzielę że wczoraj niby w sobotę ładnie brały karpie ?? powiedz mi gdzie te karpie brały w sobotę ?? bo ja byłem w sobotę około 18 i zbiornik w 99% był pokryty lodem, a może raczej taką gęstą mazią, ale uniemożliwiającą wędkowanie, zresztą nie widziałem ani jednego wędkarza ... to powiedz mi gdzie te karpie brały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgadza się w sobotę. Po godz.19 byłem na zbiorniku i było odmarznięte aż do mola szczególnie północna strona , na południowej było troszkę lodu przy brzegu.Zdjęcia karpi możesz obejrzeć pod moim profilem na nk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 nie będę się kłócił z tobą bo nie po to jest forum, tylko jeszcze raz napiszę że około 18 przed tym deszczem zbiornik był pokryty lodem w 99%, może w godzinę do 19 zszedł jutro rano będę na Mitrędzę to zdam relację czy coś skubie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Dzisiaj kolega o 16tej złapał karpia 35cm na południowym brzegu. Lodu już nie ma na całym zbiorniku. Z wieczora tylko małe rybki dawały dzisiaj znać o sobie. A w sobotę odmarznięte było prawie aż do mola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 byłem rano, szału nie było ale praktycznie każdy coś złapał, po południu byli znajomi i mówili że lipa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 ale cuda 99 procent lodu stopniało w jedną noc Tadcom jesteś uczciwy i wiarygodny a docinkami się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 ale cuda 99 procent lodu stopniało w jedną noc Tadcom jesteś uczciwy i wiarygodny a docinkami się nie przejmuj ale chłopino...jakie tu docinki, weź wyluzuj, jedź na rybki i odpocznij ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Kris dlaczego się boisz wycieku informacji na temat czy ryby biorą czy nie, nie lubisz konkurencji czy masz nową zamrażarkę a zresztą nie chce mi się z tobą gadać lepiej nic nie pisz na forum jak masz wprowadzać ludzi w błąd i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Kris dlaczego się boisz wycieku informacji na temat czy ryby biorą czy nie, nie lubisz konkurencji czy masz nową zamrażarkę a zresztą nie chce mi się z tobą gadać lepiej nic nie pisz na forum jak masz wprowadzać ludzi w błąd i nie boję się wycieku informacji i często na tym forum pisałem czy ryba bierze czy nie, jeśli piszesz o zamrażarce to chyba sugerujesz się na swoich poczynaniach bo ja wiele,wiele ryb wypuściłem, sporo ludzi mnie na tym forum zna i wie jak jest, nawet sporo ludzi z Łaz mnie zna, nie jestem anonimowy i się nie ukrywam pod nickiem kriss, miras, sebo chłopaki z ŁAZ dobrze mnie znają... a jeśli chodzi o wprowadzenie w błąd to za czym coś napiszesz to się uderz w pierś i przypomnij sobie kto tu kogo wprowadza w błąd !!poniżej wkleję tylko twój jeden post !! sory pomyłka ryba w piątek brała na Łazach wiadomość od gościa z Zawiercia przed chwilą do niego dzwoniłem musiałem go żle zrozumieć potwierdzam Poręba zamknięta jeszcze raz przepraszam za niedokońca sprawdzone info połamania, a nie wiecie jak sytuacja na Ciągowicach z białą rybą jeszcze raz przepraszam za błąd a jak chcesz porozmawiać nie tylko przez neta i nie boisz się konfrontacji w realu to zapraszam nad zbiornik ... kończę ten temat bo to forum nie jest po to aby się kłócić, jak masz jakieś ale ... pisz na priv, a zawsze też możemy się spotkać na zbiorniku i sobie wytłumaczyć różne nasze poglądy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Koledzy, 21 kwietnia były zawody na Mitrędze, oriętuje się ktoś co było łowione, w jakich ilościach i które ze stanowisk były najlepsze. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 JA z innej beczki. nie wiecie kiedy zbierają opłaty w Klaudiuszu ? jeszcze nie opłaciłem karty a wy już łowicie i zdążyliście się pokłócić czy brały czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 no bracie teraz to już tylko na telefon randka ze skarbnikiem lub wizyta u niego w domu bo ostatni termin przepadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Co się dzieje na zalewie ? Masa padniętych płotek j karpie amury okonie .Na dodatek śmierdząca woda . Podobnie jak w ubiegłym roku, ktoś wypuszcza gnoniownicę. Życzę smacznych rybek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Byłem wczoraj, efekt: kilka płotek, wzdręg i leszczyków. Ogólnie lipa! Woda śmierdzi a na brzegu miejscami widać ślady jakby po benzynie (niebieskie plamy). Zastanawiam się dlaczego koło PZW w Łazach nie zajmie się problemem spuszczania ścieków do zalewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Nie chciało mi się jechać dziś na Pogorię więc wybrałem się na Łazy. Od 3 00 do 10 30 wędkowałem i tylko kilka brań i jeden leszczyk około 25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Byłem na Łazach 3 razy w tym roku z bardziej doświadczonymi kolegami i lipa. 2x na grunt raz spinning, nic wartego uwagi nie działo się u Nas ani u sąsiadów obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi