tadcom Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Dzisiaj rano do godz. 9.00 .na 23 wędkarzy tylko dwie ryby linek 27 i leszcz 47 , tak więc przestały brać . Może wieczorem coś się ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 I nawet tego leszcza ja złowiłem miałem jeszcze jedną rybke niestety odpieła sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 do 9.30, jeden gość złapał 3 linki a drugi, mój sąsiad z prawej zwanym wild złapał leszcza takiego ponad 40 cm ... ryba nie bierze zdecydowanie, pomimo że jest ciepło .... wild, dodaliśmy równocześnie posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 No i cacy...zapraszam wiosną wtedy połowimy hehe...ciekawe jak sobie poradził kirkland ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 ciekawe jak sobie poradził kirkland ? prądem, prądem kolego ... nie wierz jak się to robi ?? słaby z ciebie wędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 no słaby, słaby ja się dopiero uczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Mirek nie czekaj do wiosny , ja dzisiaj wybrałem się o 20.00 nad zalew i przed 22.00 złapałem karpia. Zobaczymy jak będzie jutro , dam znać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 jak dojadą żyłki to może wpadne przetestować nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Mirek nie czekaj do wiosny , ja dzisiaj wybrałem się o 20.00 nad zalew i przed 22.00 złapałem karpia. Zobaczymy jak będzie jutro , dam znać na forum. o tej porze roku siedzicie do 22 za karpiem ja pierdziele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Ja tam wolę na Mitrędze teraz łowić sandacze i szczupaki karpia sobie złowię na wigilię, po co ma tyle leżeć w zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 a bierze szczupły lub sandał na Mitrędze ?? ostatnio (z tydzień temu) cały drugi brzeg był z żywcem ale nikt nie miał brań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Przedwczoraj jeden gościu złapał sandacza 57cm .A wczoraj rybki nie brały , pewnie pełnia i brak chmur. Ja na ryby mam czas dopiero po 19 więc te 2-3 godzinki Krisis o tej porze roku to żaden problem ,a pogoda była względna.Wszystkie karpie w ostatnich trzech tygodniach najlepiej brały zaraz po zmroku , dobrze wiem bo złapałem w sumie23 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 tadcom zostwa coś na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Wszystkie karpie w ostatnich trzech tygodniach najlepiej brały zaraz po zmroku , dobrze wiem bo złapałem w sumie23 sztuki. to sporo ... ja złapałem 5 raz 3 sztuki za drugim razem 2, ale przyznam że nie byłe ostatnio, chyba na wiosnę się zamelduję dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Mirku na wiosnę to zostaną same wydry. Czuję że dzisiaj karpiki będą brały , o 19.00 melduję się nad zalewem i walczę do 22.00 . A jutro zasiadka na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 to daj znać czy brały w tak paskudną pogodę .... podjechałem po pracy na Porębę zobaczyć Porębskie eldorado zarybieniowe ludzi kopa brań zero przystanołem ze znajomym z 15 min i tak zmarzłem że hej, kurcze tak tam wiało że podziwiam tych ludzi, a jak już wspomniałem zero brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 tadcom jak Cię proszę TY na wydre się nastaw wiesz ile byś dobrego zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Wydry niestety pod ochroną , a rybki wczoraj nie brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Łącze się w bólu tadcom myślę , że jeszcze spróbuję na drapiżnika choć w tym temacie nie jestem orłem iskiera nałowił żywców więc chyba spróbujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Panowie ... jak by rybka nie brała to zawsze z nudów i dla rozruszania się możecie bałwanka ulepić bo właśnie zaczoł padać śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 bracie własnie wstałem , ale z Tobą hoćby cały zastęp bałwanków łącznie z saniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 hehe, nie nie, ja się Miras ani na ryby ani lepienie bałwana nie piszę a na karpiole to przyjadę wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 wyjrzałem za okno ...ło matko armagedon maszracje krisis pierwsze rybki w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Dokładnie , kulasy juz w zalewie czekają niech drżą i błagają by wiosna nie nadeszła , bo bede całą zime składał słoiki na opiekańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 co ty Miras do kwietnia będziesz w tym domu robił ?? w marcu jak słoneczko się ładnie oprze o tafle wody to już będziemy spragnieni brań płoteczki łapać ... nie mówiąc o zgłodniałych wychudzonych karpiach i linach myślę że powinniśmy już zrobić "wiosenną rezerwację miejsc" aby potem nie było problemu .... Jako że pierwszy zakładam taki pomysł ... mam pierwszeństwo i rezerwuje miejsce przy brzozie ... oczywiście przy brzozie na początku zbiornika zaraz za zakrętem, nie przy tej w połowie brzegu od parkingu .... w miarę cieplejszych dni będę się "przesuwał" w stronę mola jak pchła będę skakał coraz to płyciej .... aż dojdę do drugiego końca zalewu gdzie będę łuskał karpie po 12 kilo hahahahahaha ... rezerwujcie miejsca bo zbiornik nie wielki, więc wielu nas się nie zmieści !! Wild zwany Mariem, ty mój bracie odłóż mi też kilka słoiczków abym mógł sobie zrobić opiekańce w zalewie słodko-kwaśniej :PP WSZELKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE REZERWACJI MIEJSC DO MNIE ... załącznik mile widziany dziękuję, skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi