mirek z Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 będę kompletował sprzet ...kołowrotki już są patyki też przyszły pokrowiec zamówiony w eurofishing,jeszcze tylko nowe sygnałki namiocik typu brolly i bedzie...więc szukania po necie dużo pozatym kulki proteinowe i pellet sam się nie zrobi więc roboty jest sporo co do miejscówki na wiosnę znajdę coś w krzakach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Witam Panowie po dłuższej przerwie, powiedzcie czy siedzieliście na lodzie i czy mieliście jakieś efekty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarion_Blass Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Gdzie w kole Łazach przyjmowane są opłaty i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Gdzie w kole Łazach przyjmowane są opłaty i kiedy? masz tu link : www.pzw.org.pl/lazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 24 lutego od godz. 17.00 w szkole nr. 1 ul .Kościuszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 nie wie ktoś kiedy zbierają składki? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 17-sty marca napewno sam idę zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 17-sty marca napewno sam idę zapłacić. dzięki mirek za wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 "Nie za ma co" jeśli tylko mogę pomóc to się polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 15 Marca 2011 Autor Share Napisano 15 Marca 2011 Witajcie panowie, Jak tam z lodem? Utrzymuje się jeszcze? czy może można już coś po wędkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 ja z innej beczki- nie wiecie ile w sumie wynoszą opłaty w łazowskim kole? bez herkulesa. opłaty pzw wiem ale ile reszta głupot? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarion_Blass Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Lodu nie ma tylko na kawałku od wpływu, nawet ktoś tam łowił dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 ja byłem w sobotę zerknąć i lód był na całym zbiorniku po same brzegi, nawet wszedłem na lód ze dwa metry od brzegu, miał jeszcze dobrze z 10 centów, to aż dziwne że do dzisiaj całkowicie zszedł ale przy takich temperaturach to wszystko możliwe ... znajomy był dzisiaj w południe na Siamcach to tylko płoć brała .... od czwartku zapowiadają ochłodzenie więc ryba pewnie brać nie będzie jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarion_Blass Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Źle się może wyraziłem, lód jest na prawie całym zbiorniku oprócz kawałka od strony wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Ja łowiłem w niedziele i płotki bardzo dobrze brały trafiały się nawet takie sztuki po 25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 a na spławik czy z gruntu i na jaką odległość rzucałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Na spławik na odległość tyczki 7m plus zestaw przy gruncie 1m Czyli jakieś 12m od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 witam. przejeżdżałem dzisiaj obok. zbiornik bez lodu , można łowić (o ile się opłaciło składki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik10 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Składki w Kole Łazy przyjmowane są 19.03.2011 od godz 9 do 11 w Klaudiuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 pogoda zmieniła się diametralnie, śniegu dowaliło jak w grudniu myślę że na brania jeszcze trzeba poczekać aż słonko pobudzi tą rybę do żeru ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 składki opłacone można łowić ale nie w taką pogodę . kładłem się spać była wiosna obudziłem się w zimie niektórzy nie odpuszczają-widziałem gości łowił twardo nad zalewem może w tym tygodniu uda się przetestować wodę . podobno ma być ciepło od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 no i jak był ktoś nad zlewem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Witam , panowie jak tam karp ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Witam , panowie jak tam karp ruszył nie wiem jak karpie ale ludziska na pewno ruszyły trochę ciepla i było ciemno od wyndkorzy nad zalewem. niestety byłem tylko przejazdem i nie wiem jak wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 linki i karpiki z jesiennego zarybienia już biorą emeryci wniebowzięci świeze mięso na patelni...karpiki jestem w stanie zrozumieć niech jedzą ,ale linków szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi