bronek Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 zanim znajde chwilke wolnego i pogoda bedzie w miarę to juz dziadki zdąrzą wyciągnąć wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Mirek kiedy startujesz nad zalew moze jakies piwko bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 zanim znajde chwilke wolnego i pogoda bedzie w miarę to juz dziadki zdąrzą wyciągnąć wszystko ja tak samo, mam remont całej chałpy i jak skończę remont to już nie będzie po co jechać ... no cóż, nieraz ważniejsze są inne sprawy niż hobby .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Ja też właśnie jestem w trakcie remontu swojego pokoju, ale wczoraj wyskoczyłem na chwilkę na rekonesans i nie jest tak źle: Wczoraj poranna fala mało co połapała, a popołudniowi łowcy też się nie popisali bo tylko kilka linków i japońcy. Pogoda się psuje więc brania też ucichną. Najgorsze jest to że te łowione linki mają po 25cm rzadko które po 30 i wszystkie kończą w siatach We wtorek jak się wyrobię to pójdę przetestować nowego bacika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 będę w sobotę po południu lub dopiero poniedziałek i wtorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Dzisiaj była znajomy na rybach, złapał karasia, linka i karpia, wymiary zbliżone pod wymiar ... jak pogoda pozwoli to może w niedzielę z rana na chwilkę podskoczę, jeśli nie w dopiero w następny wekend ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam, Chciałbym sie tam wybrać w sobotę. Nigdy tam nie byłem. Możecie poradzić coś, gdzie się przysiąść, na co się nastawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 co tam Panowie słychać na Łazach ?? byłem tam w czwartek z myślą powędkowania, ale nawet nie było gdzie palca wsadzić nie mówiąc o kiju i zrezygnowaliśmy z kolegą z tego zbiornika .... ludzi było od zajeb... ale siatki nie miał nikt w wodzie, czyżby ryba nie brała a ludziska po zimie są spragnieni posiedzenia ?? Zdajcie relację co słychać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Byłem dzisiaj ale rzucałem tylko spławikiem. Kilkanaście płoci wzdręg, tak dla zabawy.(ryby wróciły do wody) Inni też nie widziałem żeby połapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Jan złapał wczoraj jazia 38 cm 1 kg na zalewie , a dzisiaj z Janem i Heńkiem złapaliśmy po 2 karpie w 10 minut ale na Rudnikach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadcom Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 i Iulek też dwa tam wyhaczył razem w parę minut złapaliśmy 8 karpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj byłem na Mitrędze od 10 do 13,malutki karpik 31 cm, kolega z którym byłem złapał linka, ale nie mierzył go bo wyglądał na 20 cm ogólnie rewelacji nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja mam w sobotę rano zawody na Rudnikach więc z tego co słyszę to będzie loteria. Ja się nastawiam na płotki bo z karpiami bywa różnie wejdzie to będzie nie to nie. Przy takiej presji to do soboty mogą tam już zostać tylko płotki. A nad zalewem jeszcze nie ma szału karpiki biorą ale sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Jak by się ruszył lin to dajcie znać.Bo chce w końcu wyjąść pierwszego w życiu:P I jak by ktoś się chwalić nie chciał to z góry mówię że go wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja mam w sobotę rano zawody na Rudnikach więc z tego co słyszę to będzie loteria.Ja się nastawiam na płotki bo z karpiami bywa różnie wejdzie to będzie nie to nie. Przy takiej presji to do soboty mogą tam już zostać tylko płotki. A nad zalewem jeszcze nie ma szału karpiki biorą ale sporadycznie. to na Rudnikach w sobotę są zawody ?? a z jakiego koła ?? Powiem ci Sebo że rybka na Rudnikach słabiutko bierze więc na pewno na sobotę kilka karpików zostało ale czy będzie brał tego nie wie nikt .... Jak by się ruszył lin to dajcie znać.Bo chce w końcu wyjąść pierwszego w życiu:PI jak by ktoś się chwalić nie chciał to z góry mówię że go wezme co weźmiesz i gdzie ?? z życia wiem że najpierw to trzeba włożyć aby potem wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 chciałem napisać że go nie wezme Że trzeba wrzucić to normalne ale nie jestem w stanie podnęcić kilka dni bo nie jestem na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Są z koła Szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Są z koła Szczupak. ooo to [był tu sobie wulgaryzm] ... dawniej szczupak miał zawody na Siamcach ...no szkoda bo w sobotę się tam wybierałem a na takim małym zbiorniku po zawodach to nie ma już po co jechać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Ten zalew należy do okręgu Katowice czy już Częstochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Ten zalew należy do okręgu Katowice czy już Częstochowa katowice nr 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Ten zalew należy do okręgu Katowice czy już Częstochowa a niby dla czego miałby podlegać pod okręg Częstochowski ?? Zdajcie Panowie relację czy coś się dzieje na zbiorniku ?? Miras daj znak życia bo zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 żyje krisis żyje sezon otwarty sprzęt sprawdzony miejscówka nęcona ,karpik pierwszy był jak pisze seba bez rewelacji dziadki rezygnują ...i dobrze ja w sobotę zrobię nockę jak pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 No witam Cię Miras, jak to dobrze widzieć że masz się dobrze i zaczynasz połowy, myślę że jak będzie cieplej ( bo ja nie lubię marznąć ) zaliczymy jakąś nockę z kijami nad zalewem w twojej miejscówce z hektolitrami alkoholu ty miejscówkę ja alkohol Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 oki paciorka i kieliszka nigdy nie odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 dzisiaj nocka...kto ma ochotę zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi