bronek Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 dzięki miro za namiary. rzeczywiśćie dzisiaj pobierali opłaciny . karta opłacona można jechać widziałem że siedziało parę osób nad zalewem mimo mało ciekawej pogody. efektów połowów nie znam bo tylko przejazdem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Przed chwilą wróciłem z Mitręgi, pomimo fatalnej pogody ryba współpracuje dobrze, praktycznie każdy kto był złapał komplecik karpia, linek brał słabo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Przed chwilą wróciłem z Mitręgi, pomimo fatalnej pogody ryba współpracuje dobrze, praktycznie każdy kto był złapał komplecik karpia, linek brał słabo .... chyba nie siedziałeś na nocce grunt czy spławik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 oczywiście że info był na Prima Aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Był ktoś przez święta? widać jakieś oznaki ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Panowie był ktoś na mitrędze ruszyło sie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys123 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 zasiadka dzisiaj 3 godz. zero brań, oprócz jednej płotki, wędkarzy było 7 i też nic większego nie mieli jakieś małe pojedyńcze płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 W tej kałuży już tak jest jedni łowią płotki, żeby inni mogli łowić karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 siemka Seba, sugerujesz że są tacy co łowią karpie w tej "kałuży" ?? byliście już na Poraju ?? połowiliście coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Karpie są tylko trzeba je namierzyć. Ten miał 67cm, 6kg w środę wieczorem się skusił. Na Poraju byłem raz na noc i zero tylko jedno branie o 20, w następny piątek robimy nockę z Mirkiem nad zalewem a w sobotę na Poraju. Nad zalewem zapowiada się parapetówa (trzeba otworzyć sezon%%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Seba, ale to zdjęcie nie z tego roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Z tego tak jak pisałem wczesniej Mirek świadkiem bo go podbierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 zgadza się wiosenny karpik z ostatniego wypadu z Sebastianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 gratulacje rybka piękna myślę oczywiście że dalej pływa wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 W takiej wodzie taki karp to już niezły cwaniak Musiał być bardzo ostrożny by uchować się w wodzie usłanej haczykami. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 W takiej wodzie taki karp to już niezły cwaniak Musiał być bardzo ostrożny by uchować się w wodzie usłanej haczykami. Gratuluję ! Gofer już czas się spotkać choćby nad mitręgą bo to już wstyd umawiać się 2 lata na ryby . musimy kiedyś zapolować na takie karpiki zalew o tyle jest fajny że tam wszedzie blisko. do samochodu blisko, stacja benzynowa niedaleko nie ma stracha że paliwa braknie. a ryby ? sam wiesz żeby tylko za bardzo nie przeszkadzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 W takiej wodzie taki karp to już niezły cwaniak Musiał być bardzo ostrożny by uchować się w wodzie usłanej haczykami. Gratuluję ! Gofer już czas się spotkać choćby nad mitręgą bo to już wstyd umawiać się 2 lata na ryby . musimy kiedyś zapolować na takie karpiki zalew o tyle jest fajny że tam wszedzie blisko. do samochodu blisko, stacja benzynowa niedaleko nie ma stracha że paliwa braknie. a ryby ? sam wiesz żeby tylko za bardzo nie przeszkadzały Chętnie usiądę z Tobą gdzieś na dłużej, ale niestety z bywaniem w naszych stronach różnie u mnie ostatnim czasem. Po cichu planuję na lipiec pokarpiować kilka dni z rzędu, odezwę się odpowiednio wcześniej byś mógł wygospodarować czas i ruszymy w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Z tego tak jak pisałem wczesniej Mirek świadkiem bo go podbierał. to gratuluję jak z tego roku, myślałem że zdjęcie z jesieni .... dajcie znać kiedy zasiądziecie na nocce to może nie z wędkami ale z flacha wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 W piątek planujemy nockę jeśli pogoda nie pokrzyżuje nam planów to będziemy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Banek ja już przygotowuje teren na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Siemka Seba i Miras ..., jak znajdę kierowcę to z krową wpadnę na posiadówkę .... byłem dzisiaj rekreacyjnie bez kijków na zbiorniku zobaczyć co się dzieje i akurat natrafiłem jak "strażnik texasu" spisywał wędkarza że są koło niego śmieci .... i mówił proszę podać imię rodziców ... a wędkarz spisywany ... nie podam bo to dane osobowe których w karcie nie ma i nie muszę się z nich legitymować .... strażnik ...proszę mi podać ..... a on że nie poda ... więc strażnik zapisał w protokole że wędkarz nie chciał podać imion rodziców sprawa skierowana do sądu koleżeńskiego w kole ... jeśli chodzi o brania to podobno ryba brała, ale przestała to jeszcze dodam ... - pytam się żony, mogła byś mi powiedzieć jak masz orgazm ... - a ona mi odpowiedziała ,,, że zazwyczaj Cię przy tym nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Siemka Seba i Miras ..., jak znajdę kierowcę to z krową wpadnę na posiadówkę .... byłem dzisiaj rekreacyjnie bez kijków na zbiorniku zobaczyć co się dzieje i akurat natrafiłem jak "strażnik texasu" spisywał wędkarza że są koło niego śmieci .... i mówił proszę podać imię rodziców ... a wędkarz spisywany ... nie podam bo to dane osobowe których w karcie nie ma i nie muszę się z nich legitymować .... strażnik ...proszę mi podać ..... a on że nie poda ... więc strażnik zapisał w protokole że wędkarz nie chciał podać imion rodziców sprawa skierowana do sądu koleżeńskiego w kole ... jeśli chodzi o brania to podobno ryba brała, ale przestała to jeszcze dodam anegnote jak nas wędkarzy często w domu nie ma ... - pytam się żony, mogła byś mi mówić jak masz orgazm ... - a ona mi odpowiedziała ,,, że zazwyczaj Cię przy tym nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Zapraszam będziemy w piątek już od 16-stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 A ja byłem wczoraj i złowiłem cudnego sumika i katar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
splacior Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam,potrzebuje pomocy . Sprawa wygląda tak ,ze mam zamiar powędkować na zalewie Mitręga lecz jeszcze nigdy tam nie bylem i nie wiem jak się nastawić;<. Teoretycznie to chodzi mi o to : Jaką zanętę tam stosować? Jaka przynętę tam stosować? Łowić na bata czy wędkę? Zabrać ze sobą gumiaki? Dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za zamęt i chaos;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi