krisis Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Ja byłem z piątku na sobotę .... zero brań, nawet sumik nie skubał .... po za tym maturzyści bawili się na zbiorniku ... więcej tam na nockę nie pojadę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 jutro znów zawody i tak aż do zesrania,sprzedam kije kupię dzidę i pudło to może wtedy połowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 witam cię Miras, znam skuteczniejsze metody ... np. laska dynamitu i zawody się skończą bo po co siedzieć przy pustym zbiorniku ale żeby mi ktoś nie zarzucił spamowania, to dodam że w tygodniu karp brał, znajomy w jeden złapał karpia i lina, ale miejscowa brać mówiła że wczoraj i przed wczorak to każdy z kompletem wyjeżdżał .... ja jak wyżej już pisałem byłem tydzień temu na nocy i nawet skubnięcia sumika nie było, ale może ta młodzież kóra opijała ukończenie szkoły, demolująca wszystko co po drodze jak szarańcza spłoszyła rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 byłem wczoraj podsypac ziarna i u nikogo nie widziałem siatki???a znajomy przetwórca rybiego mięsa twierdził"no nima brań chopie nima" , ja wybiorę się dopiero za tydzień na trzydniową zasiadkę z sebastianem na razie przygotujemy miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Dzieje się coś w nocy na Mitrędze ?? chodzi mi czy ryba bierze .... bo może się tam dzisiaj na nocce wstawię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Też z miłą chęcią bym się wybrał na mitręgę ale żeby coś brało bo na darmo to mi się nie chce jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 szału nie ma dupy nie urywa , że tak powiem towarzysko można posiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 A jak drapieżnik . Bierze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 wczoraj na nockę jednak wybrałem się na Porębę, było nas 3, 6 wędek jeden karpik z wieczora całą noc zero brań z rana na szczupłego też nic się nie zainteresowało żywcem.... ... dzisiaj około 18 byłem na spacerze na Mitrędze i zauważyłem w trawie nie żywego karpia, ktoś go musiał wywlec z wody .... tak na około z 60-70cm ... mocno wygarbiony i musiał mieć z 6-8 kilo, już był w rozkładzie że źebra mu było widać ...szkoda karpiska .... (mam zdjęcia tego karpia, ale może to nie przyzwoite je tu wstawiać ) na brzegu tam od parkingu siedziało 2 gości bez brań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 No jak sytuacja na łazach bo nie wiem czy tracić paliwo na przyjechanie nad zalew czy jechać gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 a co byś chciał złapać aby ci się paliwo zwróciło ?? masz może jakiś przelicznik cenowy co ile za ile aby pomnożyć przez Pb95 i wtedy się opłaca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Chodzi mi o to żebym przyjechał i nie siedział 12 godzin i nie było ani jednego brania. Tylko żebym się pobawił z jakąś rybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Dziś od samego rana byłem na zalewie gruba ryba nawet nie skubnęła tylko drobnica czyli płotki w wzdręgi z czego największa miała 26cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinecccq Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 witam mam takie pytanie odnośnie jak teraz tam wygląda wszystko czy są tam jakieś ryby czy już nie ma i jakie ; ). Mam tam mieć za jakieś 2 tyg zawody i nigdy tam nie łapałam. Chciałam się jeszcze spytać czy da sie łapać tam na tyczke albo bata ? Dzieki z góry za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 poczytaj posty poprzednich stron, tam koledzy opisywali dokładnie co się łowi jakie dno itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinecccq Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 No właśnie czytałam trochę ale potrzebowałabym aby mi ktos to w całości powiedział zanęta jaka najlepiej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 No tajemnic to ci chyba nikt nie zdradzi. Ja niestety w temacie mitręgi nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinecccq Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 No ja rozumiem ale potrzebuje chociaż jakiś wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 co chcesz wiedzieć dokładnie napisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 zbiornik jest płytki dno muliste ryby to głównie płoć karaś lin czasami karp z drapieżników to szczupak okoń i trochę sandacza przynęty na ten zbiornik to głównie kukurydza o zapachu miód tutifruti białe pinka i ochotka z wiosny najlepsze miejscówki to od strony parkingu i prawo część zbiornika ryby możesz trafić praktycznie w każdej części zbiornika bo często na nim nęcą głównie kuku i pledem to chyba wszystko powodzenia na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinecccq Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dzięki bardzo za wskazówki i ten opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Pogoda dopisuję do wypadu na rybki a jak współpraca ryb Dzieję się coś czy nadal lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 No podpisuje się pod pytaniem kolegi. Bo chętnie bym się wybrał w sobotę. I czy nie ma czasem jakichś zawodów? i czy bierze ryba, chodzi mi żeby pobawić się zestawem skróconym. Jakaś płoć wzdręga, karaś może co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 szału niema dupy nie urywa , ale na dzidę zawsze można próbowac drobnica zawsze skubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 szału niema dupy nie urywa , ale na dzidę zawsze można próbowac drobnica zawsze skubie . Miro a grubsze misie śpią ? sypiesz czy zmieniłeś zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi