hiperg Napisano 14 Marca 2010 Napisano 14 Marca 2010 Panowie w tym roku jakiś zlocik na spina na Wiśle urządzacie ??
Tomek1988 Napisano 15 Marca 2010 Autor Napisano 15 Marca 2010 hiperg, pożyjemy zobaczymy ale myślę że coś się wykombinuje
hiperg Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 hiperg, pożyjemy zobaczymy ale myślę że coś się wykombinuje W razie co chętnie dołączę w zasadzie to spining zacząłem od tego roku ale jakieś efekty juz są więc może coś od was bym podłapał
Gimzi Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 Z tego co wiem, to wraz z Marewelem i Dawidem ruszamy na majówkę nad Odrę Przynajmniej takie są wstępne plany
Tomek1988 Napisano 16 Marca 2010 Autor Napisano 16 Marca 2010 Z tego co wiem, to wraz z Marewelem i Dawidem ruszamy na majówkę nad Odrę Przynajmniej takie są wstępne plany Ja niestety sie nie dołączę Na razie nie planuję nic na 1 maja bo być może że mnie w kraju nie będzie więc planować nie mogę Jak nie wyjadę to z pewnoscią 1 maja spedzę u siebie na Wisełce ze spinem w ręku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.