szczupak28 Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam . Mam pytanko. Jakie musze wnieść opłaty i gdzie by wędkować na łowisku Pasternik. I na jakie ryby tam moge liczyć?Czy jest szansa coś tam złowic??????????
spin Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 Pasternik to łowisko koła Zwierzyniec. By tam łowić musisz : a) należeć do koła Zwierzyniec - wykupić licencje na ten zbiornik - zakupić dniówkę (10 zł) zakupić dniówkę (conajmniej 30 zł, ale dokładnej kwoty nie znam) W tym bajorze masz duże szanse na złowienie karpika, amura, tęczaka, leszka, płoci. Generalnie jak dla mnie to antyłowienie. Jeden wędkarz siedzi drugiemu na łbie. Zresztą wszystkich szczegółów możesz dowiedzieć się w siedzibie koła.
szczupak28 Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Napisano 12 Kwietnia 2009 Dzieki spin. To nie wchodze w to jak nie ma szczupaka to nie warto , wole Rudawe , Dlubnie i Prądnik. Pozdrawiam.
szczupak28 Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Napisano 12 Kwietnia 2009 Tam wiem ze chociaż mam pstrąga pewnego !!!!!!!!!!!!
Bluzer Napisano 14 Kwietnia 2009 Napisano 14 Kwietnia 2009 Pasternik to łowisko koła Zwierzyniec. By tam łowić musisz :a) należeć do koła Zwierzyniec - wykupić licencje na ten zbiornik - zakupić dniówkę (10 zł) zakupić dniówkę (conajmniej 30 zł, ale dokładnej kwoty nie znam) W tym bajorze masz duże szanse na złowienie karpika, amura, tęczaka, leszka, płoci. Generalnie jak dla mnie to antyłowienie. Jeden wędkarz siedzi drugiemu na łbie. Zresztą wszystkich szczegółów możesz dowiedzieć się w siedzibie koła. Jeśli sie nie myle to gratis jest jeszcze zakaz łowienia na spining
szczupak28 Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Napisano 14 Kwietnia 2009 No prosze. Skoro zakaz łowienia na spining to powinni też zrobić zakaz na Pasterniku zabierania ryb ze sobą............
Bluzer Napisano 15 Kwietnia 2009 Napisano 15 Kwietnia 2009 Jak ktoś lubi łapać drapieżniki może próbować na żywca. Osobiście nie łowiłem tam (choć należe do Zwierzyńca),ale mój sąsiad bywa tam często.Mówił,ze jest tam jakaś wysepka na środku gdzie biesiadują kaczki,raz obserwował je dłuzszą chwile i zauważył ,ze jedna z nich po zanurzeniu się w wodzie już nie wypłynęła.....sumy są tam ponoć bardzo duże,mimo to mało kto się tam na nie nastawia.
szczupak28 Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Napisano 15 Kwietnia 2009 Sum i kaczka - no prosze , czego sie tu nie można dowiedzieć Dobrze że to nie łabądz był bo pewnie tez by nie wypłynął.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.