Krzysztof1 Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam szukam informacji na temat starego koryta Odry w okolicach Raciborza(opis,zdjęcia itp)nie pamiętam dokładnej nazwy miejscowości byłem tam kilka razy kilkanaście lat temu z niezłymi efektami i chciałbym znów się tam wybrać z góry dzieki za jakiekolwiek info!!! Cytuj
zadym73 Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 Witam szukam informacji na temat starego koryta Odry w okolicach Raciborza(opis,zdjęcia itp)nie pamiętam dokładnej nazwy miejscowości byłem tam kilka razy kilkanaście lat temu z niezłymi efektami i chciałbym znów się tam wybrać z góry dzieki za jakiekolwiek info!!! miejscowośc to dziergowce ja byłem tam w niedziele jedna płoteczka ale miejscwka w porządku byłem tam jeden raz to nie mogę za dużo powiedziec o tej wodzie jak ktoś ma jakieś wskazówki to piszcie pozdrawiam Cytuj
janoxyz Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 kolego a nie przez przypadek Dziergowice? Cytuj
Krzysztof1 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedź a czy wie ktoś czy są tam konieczne jakieś opłaty? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi