Krzysztof1 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam szukam informacji na temat starego koryta Odry w okolicach Raciborza(opis,zdjęcia itp)nie pamiętam dokładnej nazwy miejscowości byłem tam kilka razy kilkanaście lat temu z niezłymi efektami i chciałbym znów się tam wybrać z góry dzieki za jakiekolwiek info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Witam szukam informacji na temat starego koryta Odry w okolicach Raciborza(opis,zdjęcia itp)nie pamiętam dokładnej nazwy miejscowości byłem tam kilka razy kilkanaście lat temu z niezłymi efektami i chciałbym znów się tam wybrać z góry dzieki za jakiekolwiek info!!! miejscowośc to dziergowce ja byłem tam w niedziele jedna płoteczka ale miejscwka w porządku byłem tam jeden raz to nie mogę za dużo powiedziec o tej wodzie jak ktoś ma jakieś wskazówki to piszcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 kolego a nie przez przypadek Dziergowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 masz racje Dziergowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedź a czy wie ktoś czy są tam konieczne jakieś opłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi