urbaniozo Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam!!! W maju chce pojechać na tydzień na ryby na mazury. Poszukuję jeziora szczupakowi-linowego o małej presji wędkarskiej najlepiej gdzieś na uboczu gdzie nie mam za dużo turystów i wczasowiczów gdzie można spokojnie połowić. Poszukuje kwaterki 2,3 os. aby móc się czasami przespać i mieć gdzie trzymać sprzęt a także żeby była łódka do wypożyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Jeśli chcesz rybne lowisko gdzieś na uboczu z bazą noclegową,mało presją wędkarsko i wypożyczeniem łódki to takiego miejsca u nas nie znajdziesz. Co innego jak byś chciał rybne jezioro gdzieeeś na uboczu gdzie łódki mają tylko nieliczni miejscowi gdzie do okoła tylko pola i las to owszem coś by się znalazło ,osobiście na takich sam łapie.Ale jak juz chcesz z wypozyczeniem to mogę ci polecić m.in Wpisz w google; łowisko specjalne wersminia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Czy to jest jezioro nad którym znajdował się nieistniejący już ośrodek wypoczynkowy w Martianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Tak to jest właśnie to jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skamander Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Polecam jezioro Wlecz-jest nocleg , jest spanie, są ryby i ciisza. kontakt : wlodar0@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreg Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 We wtorek zajrzałem na Wersminię, korzystając z okazji, że byłem w pobliżu. Z pogodą nie trafiłem, dlatego nie nastawiałem się na jakieś spektakularne wyniki. 4 godziny rzucania dały efekt w postaci zębatego o dł. 57 cm. Na jeziorze stała jeszcze jedna łajba... oni po 4 godzinach byli na zero. Kilka fotek akwenu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Polecam jezioro Drużno. Łodzie bodajże od września można wypożyczać ale warto zadzwonić może się coś zmieniło. Ogólnie w Polsce raczej nie znajdziesz takiego szczupakowego Eldorado Z brzegu trzeba mieć pozwolenie lecz powinni wydać kilkudniowe bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalas Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 A ja polecam Ryń i Jezioro Ryńskie. Łódź możesz za rozsądne pieniądze wypożyczyć w Korsarzu i wiśta wio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidSokołowski Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Trochę nie w temacie piszę, ale chyba bez sensu byłoby zakładać nowy temat, więc tu spytam. Czy wie ktoś co się obecnie dzieje na Wersminii? Jakieś info przywiozę stamtąd za tydzień, ale może ktoś jest na bieżąco? Wszelkie info się przyda, bo będę tam pierwszy raz.😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi