Gość lin Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 no ja nie mam dostepu takiego do bulki tartej, itp zeby wyszlo taniej niz zaneta kupna, a i bawic mi sie nie chce z samogonami bo i tak beda gorsze niz zaneta kupna podrasowana ataktorami
jarzyna92 Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 i tak beda gorsze niz zaneta kupna Wcale nie i to dlatego że wiesz co tam pchasz jak łowisz kilka lat a na pewno łowisz już sporo to wiesz co lubią ryby i wiesz czego nie chcą a czego chcą więcej
Gość lin Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 ja to powiem tak, nie chce mi sie bawic w tworzenie wlasnej zanety od podstaw, za bardzo czasochlonne, a po drugie mam swoja zanete (podrasowana) na moim jeziorku ktora lepiej sie sprawdza niz wszystkie samogony z neta, lub wlasne twory;)
sinus Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 mam swoja zanete (podrasowana) na moim jeziorku ktora lepiej sie sprawdza niz wszystkie samogony z neta, lub wlasne twory;) a skąd to wiesz, że lepiej skoro nie chce mi sie bawic w tworzenie wlasnej zanety od podstaw, za bardzo czasochlonne
Gość lin Napisano 15 Maja 2008 Napisano 15 Maja 2008 po prostu przez zeszly ok bawilem sie w eksperymenty po ktorych nie bylo zadnej rewelacji wtedy zaczalem kupowac trapera feeder/leszcz/ploc dodawalem wtraktorow na wybrana i efekty mnie zadowalaja
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.