AdAm Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Ciekawa ta wędka a co byś mógł powiedziećo Shimano Beast Master Ax 2.70m c.w. 5-20 g ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Shimano Beast Master Ax 2.70m c.w. 5-20 gDlamnie osobiscie Shimano jakieś "miętkie"się zrobiło ,ale to kwestia gustu,ale czy nie bardziej pasuje tu [dla ciebie] model cw.10-30,wniosek z powyższego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdAm Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Masz rację. Ale mój kolega łowi Beast Master 2.70 m 3-15 g na 25 gramowe blachy bez problemu na żyłce 0.22 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 ale te Beast Mastery są naprawde miękie mam taki kijaszek i go odstawiłem do szafy taki glut nawet złamać sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 ja bym proonował Millenium Pike 2,9m 10-35g albo Millenium Super Fast 2,85m 5-25g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 To ja bym radził dokładnie obejżeć Millenium przed zakupem. Obcenić każdy detal i przykręcić kołowrotek, sprawdzić mocowanie, żeby nie było potem w domu rozczarowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Obdzwonilem caly slask i nigdzie nie maja Dragona Impulse Spinn 2,7 , mialem zamowiona w sklepie w Gliwicach, gdzie maja 700 spiningow ale tej akurat nie, okazalo sie ze w magazynach nie ma i nie bedzie, moze zaryzykowac zakup przez internet, macie jakis sprawdzony sklep internetowy ? a moze polecicie cos lepszego, cena do 200 zl , 2,7m , cw 5-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 macie jakis sprawdzony sklep internetowy ? http://www.robal.cm.net.pl/product_info.php?products_id=514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 macie jakis sprawdzony sklep internetowy ? http://www.robal.cm.net.pl/product_info.php?products_id=514 dzwonilem tam, niestety nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Max Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Primo szukałem podobnie jak ty z tym że dragona turbo spin 2,7 10-35 i Catane 2500. Obdzwoniłem Gliwice, Zabrze, Bytom Pyskowice i nigdzie nie mieli a przy okazji miałem okazję zobaczyć jak zróżnicowane ceny są w sklepach. Catane w jednym ze sklepów mieli już za 94 PLN natomiast w innym sprzedawca chciał 129,99. Ale wracając do wędki w końcu trafił mi się służbowy wyjazd do Bielska i kupiłem Dragona Millenium w salonie Fishing-Mart. Dowiedziałem się tam że podobno dragon wycofał się z produkcji Mystery Impulse i Mystery Turbo dlategi ich nie ma wsklepach. W tym salonie mieli mieć dostawę w czwartek może mają jakieś Impulse. Jeżeli nie a masz gdzieś jeszcze ofertę w internecie to radzę korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Dzieki za informacje Znalazlem w tym sklepie http://abfishing.abc24.pl/default.asp?kat=20415 za 119zl +12 zl przesylka mieli ostatnia sztuke, wiec juz znikla z oferty sklepu Mam nadzieje ze dotrze cala, bo z przesylkami to roznie bywa, dlatego nie jestem zwolennikiem zakupow internetowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 hehe, dostalem e-maila od sprzedawcy ze jednak nie ma i nie bedzie, a przez telefon zapewnial ze maja no nic trudno, kupie cos innego, jade na rybnicka tam podobno maja 700 spinningow, to cos wybiore pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 no i kupilem Dragon Millenium Super Fast 5-25 g co sadzicie o tym wyborze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 no i kupilem szkoda znalazłem extra wędzisko w niskiej cenie ALLEGRO extra wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 no i kupilem szkoda znalazłem extra wędzisko w niskiej cenie ALLEGRO extra wędka Konkretna, tylko sprzedawca nie podal jakie ma c.w ale napewno jest uniwersalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Max Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 U mnie była podobna sytuacja z tym na allegro, najpierw kupiłem dragona mystery z kołowrotkiem, a 2 dni po wysłaniu pieniędzy otrzymałem telefon że nie wyślą bo podobno wędka jest uszkodzona. Osobiście jestem na 99% pewny że trafił im się klient w salonie w którym mają wyższe ceny od tych na allegro i sprzedali mu ją od ręki. Wcześniej przed zatwierdzeniem aukcji dzwoniłem pytając o jakość wędki to zapewniali mnie że dragon ma system kontroli jakości na najwyższym poziomie i w ogole im się nie zdażają reklamacje na wędki. Czyli jednym słowem ściema. No ale w końcu kipiłem millenium i jestem na razie z zakupu zadowolony, choć jeszcze tej wędki nie wypróbowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pater Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Witam wszystkich chciłbym aby ktoś doradził mi którą wędkę wybrać liczę na inne propozycje jeżeli ktoś zna i w tym zakresie cenowym ja znalazłem takie wędki http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=6301&pro=258662 druga to http://www.sklep-wedkarski.com.pl/product_info.php?cPath=18_30_55&products_id=2808 łowię głownie na zalewie z brzegu czasem z łódki głownie szczupaki sandacze i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 pater, Kongera mogę polecić z czystym sumieniem. Używam dokładnie takiego ale o długości 2,7 i sprawuje się całkiem nnieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Na łowienie z brzegu wziąłbym kija 2,70m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pater Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 zastanawiałem się na 270cm ale często łowię też z łódki chodzę po krzakach szukam miejsc niedostępnych mieszkam nad jeziorem solińskim,na początek wezmę kongera z czasem zainwestuję w lepsze wędzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pater Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 bboobb jak konger się spisuje jeśli można wiedzieć,czy śmiało szczupaka można wyciągnąć miałem na oku tego cw.10-40 ale myślę że cw 8-30 przy częstym łowieniu okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 pater, jak pisałem wyżej ja jestem z niego bardzo zadowolony spisuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pater Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 kupiłem tego kongera 2.7 cw 8-30 ogólnie wędka dobrze leży w dłoni trochę kołowrotek nie pasuje wędka leci na tzw pysk ale nie to mnie martwi bardziej to że jakaś długa mi się wydaje nie wiem jak z takim kijem przez krzaki sie przedrę,lub żucę z pod drzewa,może mam tylko takie wrażenie bo wcześniej łowiłem kijem 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ten Konger 2,70 będzie akurat Z brzegu to jest minimum według mnie łowiłem kijami krótszymi miedzy innymi 2,20 cm i beznadzieja Krótkie żuty i źle sie holuje rybę z dalszej odległości. Troszkę wprawy i jakoś przez gałęzie dasz rade manewrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pater Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 dokładnie kwestia wprawy,zobaczymy jak się bedzie spisywał,póki co to manewruje nim tylko w pokoju i to tak żeby żyrandola nie strącić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi