obar7531 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam.mam pytanko.czy ktoś łowił może w moszczenicy, bo słyszałem , że też tam są ryby. Jeśli tak to w jakiej miejscowości i jakie gatunki ryb.Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raymus Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Napiszcie koledzy coś o tej rzeczce... Są tam jakieś rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Odświeżę temat. Wędkuje ktoś na Moszczenicy? Dzisiaj przejeżdżałem przez Piątek i rzeczka całkiem obiecująco się prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 sąsiad mój wędkuje na moszczenicy , płotka okonek niekiedy szczupaczek , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi