MarcinD Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Witam kolegow wedkarzy.Mam pytanie czy, ktorys z was lowil na krewetki ???
tomek1 Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Mam pytanie czy, ktorys z was lowil na krewetki ??? Owszem, ale nie miałem wyników. Za to sumiki bardzo mnie chwaliły za takie ekskluzywne żarcie. Znajdowały ją nawet powieszoną na spławiku w połowie wody Niemniej będę jeszcze próbował
MarcinD Napisano 4 Maja 2009 Autor Napisano 4 Maja 2009 A moglbys napisac na jakie krewetki lowiles?? Bo sa rozne rodzaje od koktajlowych-rozmiarowo podobne do ziemnych pedrakow po duze wielkosci naszego raka
tomek1 Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Na te średnie. Trudno mi oszacować, ale miały pewnie około 5-7 cm.
Lord Konrad I Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Znajdowały ją nawet powieszoną na spławiku w połowie wody :lol: one by ją znalazły nawet nad wodą
killah Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Testowane na łowisku, gdzie bestie z piekła rodem, (sumiki) nie występują - nie odnotowano zainteresowania ryb tym specyfikiem. Resztę krewetek kumpel pożarł dnia następnego w asyście sosu śmietanowego. Pozdrawiam killah
MarcinD Napisano 4 Maja 2009 Autor Napisano 4 Maja 2009 Mimo wszystko jednak sprobuje bo ostatnio na Odrze na co bys nie zucil to wszystko wyzeraly krapie mam nadzieje ze na to nie wezma Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.