Skocz do zawartości
Dragon

Spotkanie Ślązaków- Przeczyce 22-24.05

voivod

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurcze Panowie fajne spotkanie, myślę jednak, że atmosfera podleczyła frekwencję :wink:

węgorek Piotra :mrgreen:

No ładny. :razz:

Potwierdzam, piotr chorzów fajny węgorek, a na co zaweznął?

Szkoda, że nie mogłam tego sznurówka zobaczyć na własne oczy :sad:

No Panowie to może wreszcie ustalimy czyj ten AL był , Ja przyznaje się do pozowania i odhaczania bo jako jedyny potrafiłem to SROBGIE BYDLE utrzymać w gołej ręce / trza mieć praktike/

Andi zaciął IDELNIE za „ware” ciekawe kto go wyholował

Jak w tym kawale ze zdziwionym rudym synkiem rodziców brunetów- masz szczęście dziecko, że nie szczekasz- taka była impreza :mrgreen::lol: :lol: :lol:

Dooobre, nie śmiem pytać dalej :wink::lol::lol:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jak w tym kawale ze zdziwionym rudym synkiem rodziców brunetów- masz szczęście dziecko, że nie szczekasz- taka była impreza

tomek1, sprzedaję to dalej, i tu bez obrazy :mrgreen::grin:

Napisano

Co do węgorka to bylo tak:

Ja zacinałem, Andi holował, Piotr odhaczył, czyli pełna współpraca a zarazem i pełny sukces.

Przy okazji, czekamy na powrót Bronka i umawiamy się ponownie. Co Wy na to ?

Napisano
tomek1, sprzedaję to dalej, i tu bez obrazy

Spoko, też się z tego uśmiałem :lol:

Przy okazji, czekamy na powrót Bronka i umawiamy się ponownie. Co Wy na to ?

Jak tylko terminy pozwolą ... :wink:

Napisano
Co Wy na to ?

znając mnie to: zawsze i o każdej porze :grin:

morze jakieś letnie lub jesienne spotkanie, i tym razem Papierz wraz z Gofrem dopiszą :mrgreen::lol: a o Piotrków dwóch nie wspomnę są do rany przyłóż :grin: pozdrawiammmmm

Napisano
Co Wy na to ?

znając mnie to: zawsze i o każdej porze :grin:

morze jakieś letnie lub jesienne spotkanie, i tym razem Papierz wraz z Gofrem dopiszą :mrgreen::lol: a o Piotrków dwóch nie wspomnę są do rany przyłóż :grin: pozdrawiammmmm

Bronka dziś już fartuchy puszczają do domu :smile: wiec myślę, że nie trzeba do jesieni czekać :wink:

26-27-28 czerwiec taki fajny nieodległy termin... ( sam sobie terminy dopieram a potem wpadam na 30 min :wink: ) Poważnie mówiąc, mam nadzieje, że wyrazicie zainteresowanie :smile:

Napisano
26-27-28 czerwiec taki fajny nieodległy termin..

jak zawsze jestem zaaaaaaaaaaa :grin:

baaa, trzymam za słowo :lol:

Napisano

Czyli zeznania Ustalone :mrgreen: a POTWORA złowiono na rosówe , Andi mierzył więc zna rozmiar. :wink:

Odnośnie terminu jeszcze się nie wypowiadam :mrgreen:

Ale miejsce już mogę zaproponować może coś bliżej nisz ostatnio :twisted: - PORAJ :mrgreen: wszak to czas sandacza. :!:

Napisano

Ja w tym czasie zaworze dzieci na wakacje :evil:

Jak dobrze to poukładam to na jedno popołudnie i nockę myślę że się wyrobie :mrgreen:

Oczywiście zabieram rosówki i karasie :mrgreen: "żeby wędki nie przeszkadzały w łowieniu" jak to mawia Andi

Napisano
jak to mawia Andi
cóż dodać i odjąć, hmmm..., ale podrawiam i zapraszam,,,, imprra była pierwsza klasa, a na czerwka liczę :?:
Napisano

witam.

zamiast z wami na zlocie spedzilem weekend w szpitalu.

powoli dochodze do siebie.

mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec do was na koniec czerwca.

wole nie planowac bo znow2 z tego nic nie wyjdzie :roll:

widze po zdjeciach ze radziliscie sobie niezle chociaz frekwencja byla niska

pozdrawiam

:wink::lol:

Napisano

Jak REKONWALESCENCJA to tylko na ZLOCIE :mrgreen:

Wiem co pisze bo jestem po szpitalu :evil: Andi z Danielem ZAPODALI Transfuzje do mego organizmu. Nawet dali rybę potrzymać :mrgreen:

PS

- Andi mam nowy oring :mrgreen:

- Shogun "KIEMBAŁSA" robi furorę

• 2 weeks later...
Napisano

Witam !

Widzę, że temat przycichł. W każdym razie siadam 26.06 na Poraju od strony Masłońskiego, na tzw. rozlewiskach. Mam nadzieje, że sam siedzieć nie będę :smile:

• 3 months later...
Napisano

Jak tak patrze po haczykowych ślązakach to mam wrażenie, że niektórzy sezon już dawno pokończyli :lol:

Ostatnio coraz częściej błądze myślami po imielińskich szczupakach, wiec jak się nie uda czegoś "grubszego" zorganizować, to się "zlecimy" we dwóch na Dziećkowicach.

Napisano
Pomykam w sobote :mrgreen: z kompanem.

Ja nie czekam "ZEW - Haczyka" tylko wale nad wode jak mam czas. :mrgreen:

Ponoć na początku tego tygodnia na Kozłowej Górze fajnie brał snadacz :!:

Też czasu nie marnuje, na naszych okolicznych zaporówkach w tym sezonie licho z sandałem (Shogun pewnie jak to czyta to się śmieje :lol:) . Za to Wisełka czasem czymś obdarzy :wink: i wcale nie trzeba wiosłować :razz:

Napisano
Tylko czy Andi jest na obrotach :?:

ano już jestem na wysokich obrotach :mrgreen:

gipsu pozbyłem się półtora tygodnia temu, tak więc wszystko jest jeszcze do obgadania.

Napisano

Proponuję założyć nowy temat dla spotkania jesiennego. A po ustaleniu terminu i miejsca o informacje na pw to wam wyeksponuje na wszystkich stronach portalu i forum.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.