Spinmaster Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja nie łowię, ale słyszałem, że ta metoda jest także stosowana... Ważna rzecz to: - nie trzymać ryb w zamrażalniku zbyt długo - rozmrozić na tyle dobrze by mięso było wystarczająco plastyczne (chodzi o walory zapachowe - im mięso cieplejsze tym więcej zapachu emituje, przez co przynęta staje się atrakcyjniejsza) - tylko niektóre gatunki tak naprawdę nadają się do zamrożenia... im ryba jest tłuściejsza tym teoretycznie lepiej zniesie zamrożenie
Sand Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Czyli nastawiając się na trupka w dużej żwirowni co będzie skuteczniejsze grunt czy spławik? Filet czy cała ryba?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.