ThomsoN1 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 witam wszystkich forumowiczów jestem nowy nie bardzo wiem jak sie tu poruszac ale moze uda mi sie przebrnac . mam 15 lat w lipcu jade z rodzicami nad moze do ustki czy ktos sie moze orientuje jak tam z ryba oplaty jaki sprzed na plażowy surf casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 ThomsoN1, to akurat to temat morze ale ok opłaty nie wiem czy takie same poszukaj w necie a opłate musisz dokonać w kapitanacie co do ryb to możesz na śłedzia i jakieś tam białe ryby z kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomsoN1 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 dzieki jeux opłaty to juz wiem 16 zl na1 miesiąc mój tato nie łowi tylko dziadek mnie wszystkiego nauczył czy bedę mogł tam sam łowic ryby w towazystwie taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem26 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 jeux widze ze sie orientujesz w regulaminie tego łowiska wiedz mi powiedz dodatkowa opłata jest od płotu parku do jeziora ? a od mostu do płotu wystarczy PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomsoN1 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 dzieks a jak zrobic zestaw na morskiego leszcz moze jakis rysunek ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Jest na forum starczy pogrzebac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomsoN1 Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 moj tato nie wedkuje i nie ma karty jezeli ja mam 15 lat i mlodziezową karte wędkarską to na plazy moge łowic na 1 czy 2 wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Koledzy mam pytanko czy na kanale w Rowach już się coś łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem26 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 koledzy jak ktos juz bedzie w rowach w tym roku na rybkach to niech napisze co tam słychac jakie wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 to jest taki rejon wybrzeża że już od początku marca można łowić i to nawet sporo z plaży oraz w porcie zawsze koniec marca i poczatek kwietnia wchodzą tam duże okonie takie od 0,5 kg w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Dzisiaj byłem na kanale w Rowach Okonia mało jak na razie ale jak się trafił to ładny,miałem 7sztuk wszystkie ponad 30cm jeden 42 no trafiła mi się Trotka 2.6kg,ładnie się można pobawić z Leszczykami 6 miałem powyżej kilograma,Płotka mała ale jest dosyć dużo brań małych Sandaczyków kiedyś część dorośnie bo większość wędkarzy zabiera nawet te maleństwa,zabawa była dobra w końcu ryba na normalnej wędce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 jacekfr, dzieki za relacje może następnym razem zrób jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Koledzy byłem we wtorek spróbuje wkleić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem26 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 no kolego gratuluje czyli juz moge powoli zbierac sprzet i ruszac A gdzie łowiłeś blizej jeziora czy blizej mostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Kolego łowiłem przy porcie gdyż widziałem jak żerował,i wszystkie to samice,miejscowi twierdzą że za dwa tygodnie powinien wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem26 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 witam koledzy co słychac na kanale jest rybka ? wybieram sie po swietach na kanał Jak ktos ma info to napiszcie z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Koledzy jakieś nowe wieści z kanału w Rowach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem26 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 kolego wybieram sie w sobote i tez chciałem sie cos dowiedziec co tam słychac ale widocznie nikt tam chyba nie jezdzi jak bede w sobote to sie bede chwalił pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomsoN1 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 witam wszystkich jadę nad morze w okolicach mrzeżyna chciałbym powędkować z plaży na jeden wyjazd do roku nie będę kupował jakiegoś świetnego kija jaki kij będzie lepszy cormoran seacor surfcast telesurf cw 80 160g 420cm konger olimpia surf cw 100-200g 420cm ?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramik Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 witam wybieram sie do rowów od 1.08 do 15.08, może też ktoś leci w tym terminie? Poprosiłbym o podpowiedź gdzie najlepiej na kanale stanąć, czytałem w innym poście, że z głowki portowej jest ok? Na co najlepiej grunt czy spławik, moze spin na okonia no i gdzie w kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 witaj ja tam też będę w Rowach w sierpniu , okonia to drobnego na kanale połowisz z gruntu to płoć i leszczyk nieraz leszcz .Z główki w porcie na wyjściu prawa strona można połowić śledzia odezwij się na PW podam namiar na fona to spotkamy się w tym czasie może jeszcze ktoś będzie z forum on zawsze tam też bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramik Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 wysłałem Ci juz na priv. mój telefon, to odeślij swój. Podpowiedz może czy na spławik coś się łapie bo nie wiem czy brać bolonkę, żona bardzo ogranicza liczbę rzeczy zabieranych na ryby wiec musze zrobić selekcję , a jedziemy jeszcze z dwójka dzieci więc miajsca mało, na razie zastanawiałem się nad spinerkami takim okoniowym jednym i "grubszym" do choinki na śledzie, oraz nad spławikiem, ale jak piszesz raczej grunt to może zamias spławika feederek? Jak jest z węgorzem w nocy na rosówkę da się nastawić w kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 na spławik masz płoć przy moście a węgorzyk ostatnio ja przynajmniej słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejwidawa Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 chcialbym w tym roku sprubowc lowic z plazy.jak skompletowac sprzet i naco lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi