boaworld Napisano 10 Maja 2009 Napisano 10 Maja 2009 witam czy orientuje sie ktos czy legalne jest w UK ciagnac przynete za lodka? pozdrawiam
wichura75 Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 Witam.Tak dozwolone ja często tej metody używam i praktykuje,oczywiście każde łowisko ma swoje zasady, tak że tam gdzie zamierzasz się wybrać musisz pytać, niektóre masz tylko na muchę lub na innych np. przynęty nie mniejsze niż 12 cm i tak dalej..... Ogólnie trolling jest legalną metodą połowów w UK pozdro.
boaworld Napisano 12 Maja 2009 Autor Napisano 12 Maja 2009 ok dzieki za info orientujesz sie jakie wymogi trzeba spelnic aby lowic z lodzi? bede lowil na malej rzece i kanalach.
wichura75 Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 A czym dokładniej będziesz pływać? z silnikiem? Powyżej 10 koni musisz mieć uprawnienia (tak jest u mnie) co do kanałów to nie wiem ale jak zapytasz w najbliższym sklepie wędkarskim to Cię nakierują co i jak i gdzie pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.