Lary Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 ceny i dostępności u nas nie znam.Znalazłem na allegro za 32zł plus przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powerek Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 mi to nie przeszkadza bo nie mam węchu to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 tylko uważajcie co smarujecie to wszystko zawiera DEET który bardzo fajnie rozpuszcza plastik Ja znam ten specyfik jako środek w aerosolu, więc o smarowaniu nie ma mowy aczkolwiek może bywa w postaci smarowidła nie wiem, na razie nic mi nie odpada więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SochaPOL Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 JEdynym specyfikiem który pokonał w tym roku chmury(dosłownie!) komarów po powodzi w tym roku jest tytułowa MUGGA. Popsikałem sobie nad wodą ręce twarz itp. i włożyłem ręke w chmurę komarów która obok latała i co ciekawe po zbliżeniu na jakies 30cm komary nagle odlatywały na bok, drażnił je wyraźnie ten zapach. Dla człowieka nie jest jakis śmierdzący, słabnie z czasem i po kilku godzinach wogóle nie czuć go na rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack89 Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Mugga jak zawsze niezawodna. jeden z nielicznych środków ktory podczas łowienia pozwala mi zapomnieć o komarach i muszkach. niestety ostatnio wycofali mi Muggę ze sklepu wędkarstwa, więc muszę kupować go przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Witam Swietny preparat w tamtym roku pozwolił mi przetrwać istną plagę komarów polecam ten w żelu dłużej utrzymuje się na skórze od spreju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Bros max tez daje rade jak nie da rady kupic muggi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi