Robio Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Witam, dziś na nockę 5 szt. leszczy, jeden z nich taki prawie do łokcia - na zdjęciu , łowiliśmy na spławik ze świetlikiem, postawiłem też na gruncie trupka z nadzieją na sandacza ale niestety nie było jakiegokolwiek nawet puknięcia, jak świtało porzucałem trochę spiningiem ale zero brań. Oczywiście leszcze wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Dziś tylko taki maluszek. Załącznik usunięty. Zdjęcie niezgodne z regulaminem wstawiania zdjęć na stronach forum haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Tym razem kolega złowił tego "zbója" (57 cm), łowiliśmy z łódki, wziął blisko zejścia od ul. Wędkarskiej na obrotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Witam ponownie, dzisiejszy przepiękny, słoneczny dzień - 19°C zakończył się super braniem szczupłego (49 cm) na rippera, był to 8-śmio centymetrowy canibal firmy Savagear na 5 gramowej główce jigowej z haczykiem nr 3. Samiczka oczywiście wróciła do wody, brzuszek miała już spory jak widać na fotce pewnie już ikrę miała. Załącznik usunięty. Zdjęcie niezgodne z regulaminem wstawiania zdjęć na stronach forum haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk32 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Robio, gratulacje. Chyba sam się tam muszę przejechać, mam całkiem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 Wczoraj z plaży (początek jeziora) od 11 do 13: okoń 26cm, szczupak 44cm i boleń (!) 23cm. wszystkie rosną dalej. Dwóch panów na łódce niedaleko dostali metrowego szczupca... ale mieli zakąski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Dzisiaj wpadłem pospinningować godzinkę - dwie, brań nie było za to miałem pomocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 08.11.2013 - tylko mały szczupaczek ale w sumie bardzo fajny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek_P43 Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Cześć, jak wygląda teraz sytuacja na tym jeziorze (opłaty, wymiary ochronne)? Niestety na fishexpercie zbiornik jest nieopisany (chętnie bym uzupełnił), a ostatni opis na tym forum jest z 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Dziś kolejny szczupły na obrotówkę się trafił, dziadek obok złapał też jednego na żywca (karaś), takiego z 50 cm i facio z łódki wyhaczył zębatego, na oko też troszkę ponad 0.5 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 25 Listopada 2013 Autor Share Napisano 25 Listopada 2013 Zbyszek_P43 - opłaty mazowsze, wymiary standard. od 2010r nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek_P43 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Zbyszek_P43 - opłaty mazowsze, wymiary standard. od 2010r nic się nie zmieniło. Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Siemasz Bobi Jak sytuacja nad jeziorkiem Ostatnio mało coś piszesz o tym akwenie Zmieniło się coś, było jakieś zarybienie Miałeś jakieś sukcesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_s1 Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 byłem w niedzielę i we wtorek za okoniem łowiłem na boczny trok w niedziele złowiłem bolenia 20 cm i okonka 15 cm kilka okoni ganiało za przynętą miałem też kilka pobić we wtorek pusto ale ryby się ruszyły i buszują w okolicach trzcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Siemasz Luzi. Ostatnio dużo tyram i mało czasu na połowy. Z początkiem kwietnia polatałem za okonkami z bocznym trokiem. Wpadlo kilka pstryków ale bez rewelacji ( max 23 cm). Co do zarybiania to nie jestem pewny czy dziekan w tym roku sie załapał, bo kiełpin już dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 A co jeśli można wiedzieć zostało wpuszczone na Kiełpinie bo dawno już tam nie bylem i nie mam pojęcia co tam się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie orientuje sie dokładnie, ale prawie na pewno nie było karpia, będzie na jesieni. Na pewno jest ładna płoć , trafia sie leszczyk do kila i oczywiście karpie, ale cwaniaki i nie łatwo je wytarmosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 To jakbyś się dowiedział to daj znać. Będę wdzięczny. Ap ropo to musimy się jakoś ustawić na rybki i na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Dziś od 6 do 10 w pogoni za okoniami. W sumie trafiłem koło 20, ale tylko 4 miarowe, 19, 22, 25 i 26 cm. Pozostałe w większości 16-17 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak1979 Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Witam szanownego kolegę po kiju Jak tam wyniki na jeziorku Coś się dzieje w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 19 Lipca 2014 Autor Share Napisano 19 Lipca 2014 Powitać! Ja ostatnio dostałem korby na punkcie bocznego troku i ganiam po Dziekanowskim okonie. Regularnie i sukcesywnie łowię po kilka - kilkanaście na wypad, srednio takie do 25 cm, ale trafiają się i większe (w tym sezonie rekord 28 cm). Na jeziorku obok kolega połowił ładne płocie i leszczyki (po pół kilo) na bacika w tym tygodniu. Ogólnie to się dzieje, więc kije w dłoń i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek777 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Byłem tam dzisiaj - chyba nie ten dzień. Wiało strasznie, muzyka z ośrodka wyła i nic NIC nie brało Spróbuję innym razem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi