czapa Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 witam jak w temacie chodzi mi o 7 w tej cenie czy dostane cos konkretnego w tej cenie ??
Lord Konrad I Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Mistrall Amundson Pole 700: http://www.rawa.pzw.com.pl/product_info.php?products_id=193 Gdzieś już pisałem o tym bacie, ale ktoś usunął, w rękach nie miałem, ale w internecie jest naprawdę dużo pozytywnych opinii o nim, i nie widać aby ktokolwiek sprzedawał używane
czapa Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 waga całkiem przyzwoita 331g moze ktos kto ma tego bata napisze cos o nim ma ktos jeszcze jakies ciekawe propozycje ??
Figos Napisano 10 Czerwca 2009 Napisano 10 Czerwca 2009 Heheheh Właśnie ja też coś szukam w podobnej cenie ,ale jak narazie znajdue cieżkie kije Jednak będe musiał coś z tego wybrać: MIKADO Vanadium Pole 7m Waga 520g 200zł SHIMANO Catana TE 3-707 AX Waga 430 g Ciężar wyrz 6-12 g 259,00zł MIKADO Sagittarius Pole 7m Waga 455g 203,00zł MIKADO Sagittarius Pole 8m Waga 663g 241,00zł Jednak ten Mistall mi sie spodobał
czapa Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Napisano 11 Czerwca 2009 mi tez własnei sie podoba bo waga jest bezkonkurencyjna jak narazie a nik nie ma zadnych innych propozycji
Robal Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Widzę że Mistrall ma ciekawe propozycje w tym przedziale cenowym. A co powiecie na temat Mistrall Katana Pole 7m, waży 305g a idzie za 280zł
Lord Konrad I Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 z opisu w sklepie wynika że od amundsona różni go wzmocnienie oplotem krzyżowym Ale jako że jest lżejszy musieli trochę zmienić materiał
Figos Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Już zamowiłem tego bata Mistrall Amundson Pole 700, niestety w sklepie zapłace za niego cos kolo 280zł. Dowiedziałem się też że jego szczytówka jest pełna więc ma mniejsza rganice wybaczalnosci błedów niż pusta.
Lord Konrad I Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 trzeba było zamówić przez neta tam gdzie Ci podesłałem, miałbyś za 258 - 7% rabatu Łącznik by wkleili od razu E tam mi się wydaje że pustą łatwiej połamać niż pełną Szczytówkę zawsze można zresztą wymienić, jakbyś chciał zamontować kiedyś amortyzator to dokupujesz pustą Napisz jak dostaniesz, jak się bacik sprawuje Żebym wiedział co polecam
Figos Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Napisz jak dostaniesz, jak się bacik sprawuje Żebym wiedział co polecam Hehehe spoko zdam relacje ,a tego kijaszka to mi polecił kolega:p Co do kupna wysyłkowego to jakoś nie mam zaufania. Kiedyś zamówilem z kolegami na alledrogo wyciag do cwiczeń to był porysowany i powiedzmy że w jednym miejscu Źle zespawany. Nie bede oddawał bo znów by przesyłka szła z tydzien a byliśmy już napaleni na ćwiczenia Jak zadzwoniliśmy to powiedzial koleś ze to niemożliwe ze jest porysowany i zle zespawany .Nie sprzeczałem sie z nim tylko dałem zły komentarz.Wole isc do sklepu i zobaczyć co jest grane ,jak mi niepasuje to nie kupuje proste
Robal Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Dzisiaj byłem z kolegą na rybach i miał bata Jaxon Crystalis 7metrową, waży 380g, do kupienia za 144zł, myślę że oferta godna zainteresowania.
Lord Konrad I Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 hexman polecał jako że ma spory zapas mocy ja łowię aktualnie Jaxonem Dura Pole 6m, na razie mogę powiedzieć tyle że jest lekki i że jeśli ktoś wkleja łącznik stonfo to trzeba koniecznie uciąć 4cm szczytówki Jak go potestuję dłużej to będę mógł napisać coś więcej.
osiolek Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Witam . Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu bata 7 m . Upatrzyłem sobie dwa baty a mianowicie : Konger Imperial 7 m Konger Impact 7 m Byłem skłonny brac już tego impacta po dobrej cenie u mnie w sklepie (247zł) ,ale na internecie wyczytałem ,że jego prawdziwa długość to 673 cm ;f natomiast Imperiala nie miałem w dłoni i brał bym w ciemno ! Co wybrać ? Może ktoś miał styczność z tymi batami i może coś doradzić ? ps. wiem , że impact jest sztywny i takiego bata właśnie szukam a nie wiem jak sprawa z imperialem
dudi82 Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Jaxon Eternum Winner Pole 700 mogę polecić z czystym sumieniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.