kamionki Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 Czy ktoś z kolegów odwiedzał ostatnio łowisko w Goliszowie?Raczej nie jeżdzę na łowiska komercyjne,ale tym razem zostałem namówiony i dlatego chciałbym zaczerpnąć troszkę informacji na temat tego łowiska.Za wszelkie informacje i wskazówki dziękuję. Pozdrawiam.
gaca Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 Ośrodek wypoczynkowy Golina jest pod zarządem Zakładu karnego w Wołowie .Łowisko jest czynne od godziny 7.00 do godzinny 19-00 wiec do samej nocy niestety nie można posiedzieć .Wstęp kosztuje 15 zł .Ryby dominujące to Amur .karp .szczupak ,okoń .Nie tak dawno na Golinie było Eldorado na Amury ,wyciągali po kilka sztuk dziennie Teraz dosyca ciężko jest tam złowić Amura lub Karpia . Łowiąc na rosówki utrapieniem sa malutkie okonie Pozdrawiam P.s koledze chodzi chyba o Golinę a nie o Giloszowo
kamionki Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 Dokładnie tak,chodziło mi o Golinę. Byłem tam dwa dni temu i wszystko jest tak jak napisał kolega gaca z tym,że dodalbym jeszcze informacje,że jest dużo drobnej wzdręgi.W cztery osoby przez 8 godzin wędkowania nie stwierdzono ani karpia,ani amura.Godne odnaotowania są jedynie 3 leszcze 40-45 cm.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.