Silver_Doctor Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 początki kręcenia muszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver_Doctor Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2009 ktoś z was kreci sobie muszki samemu,czy kupuje w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Bardziej kręci mnie robienie woblerów, ale człowiek nie jest taki, żeby czegoś tam czasem nie ukręcił. Głownie kiełże - bo prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Muszki wykonane dla mnie przez znajomego Muszki powstaja dzieki znajomemu z Krakowa znajac jego reke beda bardzo lowne co do krecenia, juz niedlugo mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryba Na Haczyku Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Ja kręcę muszki samemu ,wole sobie dopasować samemu muchy do rzek na których łowię ,bo czasami kupie muchę w sklepie a wo gule ryba nie na to nie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi