Olafx99 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Kanał Gliwicki okolice sluzy Rudziniec... Co tam łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Kanał Gliwicki okolice sluzy Rudziniec... Co tam łowić? Wszystko, biała ryba jak i drapieżnik. Można napotkać naprawde dużego leszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 jakis tydzien temu bylismy na kanale w okolicach plawniowic - przy wyplywie klodnicy, bez bran przez 4 h, Ci co siedzieli rano mowili ze sporadycznie maly leszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Na tym odcinku koło Rudzińca można połapac przede wszystkim płotki,karasie,których w kanale jest masa,trafi się leszczyk,okoń.Spróbuj podnęcic ziemią z ochotą,a następne wrzuc na to jeszcze 8 kul zanęty - efekt murowany.Wiem,bo próbowałem Na karasia zastosuj pinke lub białe robaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 odcinek między Taciszowem, a Pławniowicami to dobre łowisko leszcza i płoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Panowie a jest dojazd autem pod sam kanał w jakimś miejscu czy tylko z buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 spoko da się dojechać w kilkanaście miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 od strony Taciszowa wjazd pod kanał przed przejazdem kolejowym ja się jedzie do Byciny, jak i w Pławniowicach idzie dojechać pod sam kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Panowie a może ktoś wkleić jakąś mapke jaki odcinek kanału należy pod katowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Panowie a może ktoś wkleić jakąś mapke jaki odcinek kanału należy pod katowice? Strzałką masz zaznaczoną śluzę dolną Dzierżna Dużego - od tego miejsca kanał należy do Opola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 które miejsca polecacie na odcinku katowickim gdzie jest dobry dojazd autem pod sam kanał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Cześć ja bym polecił Tobie jechać koło śluzy na Dzierżnie,auto miałbyś niedaleko i mozesz coś tam złąpać.A i proponuje jechać w niedziele bo od poniedziałku do soboty barki pływają.pozdrawiam i napisz jak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 koło śluzy na Dzierżnie Jeśli masz na myśli śluzę Dzierżna D. dolną to to już jest woda Opola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Tak o tą śluzę mi chodziło.Przepraszam że wprowadziłem w błąd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinar6 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 witam mam pytanko czy ludzie z Opola moga lowic na kanale gliwickim na odcinku sluzy Rudziniec w dol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Kanał Gliwicki od śluzy dolnej Dzierżna Dużego należy do PZW Opole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Witam wrocilem w niedziele z kanalu 1 sandacz 64 pare leszczykow 1 maly karpik27 cm i pare dubli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Witam serdecznie chciałbym zapytać czy na kanale odc katowicki o tej porze roku można coś połapać?proszę o odpowiedz pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 witam serdecznie wszystkich kolegów po kiju.Mam do Was pytanie dotyczace łowienia na kanale gliwickim,a mianowice odkad dokąd mozemy łowic? tylko na odcinku zaznaczonym na zielono(od portu gliwice do sluzy dzierżno) czy na odcinku zaznaczonym na zielono-pomaranczowo(od portu gliwice do sluzy rudziniec? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Najprędzej na śląskim odcinku port-śluza Dzierżno,dalej to już opolskie chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterkatus Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Na pozwoleniu w rejestrze złowionych ryb jest opis gdzie co łowić. Fakt nie zawsze jestem pewny czy znajduję się na danym łowisko ale dotyczy to tylko wody stojącej. Kanał to kanał i od Gliwic do Dzierżna można łowić z opłatą okręgu Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
namek Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Witam mam pytanie bo słyszałem że na kanale w łabędach można połowić ładnego okonia wie ktoś coś na temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi