Skocz do zawartości
Dragon

Ryn (jez. Ołów) - wspólny wypad

mariusz199044

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piszę w imieniu kolegi <<

Witam

Jadę na wakacje na tydzień do Rynu. Oczywiście biorę ze sobą wędki icon_twisted.gif Może jest ktoś z tamtych okolic chętny na wspólny wypad?

Jeżeli ktoś był nad tym jeziorkiem prosiłbym o wszelkiego rodzaju pomocne informacje (dostępność łodzi, zakup licencji).

Pozdrawiam dekosz

PS. moje gg 6754432

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Łowiłem tam ogromne płocie, spore leszcze i przepiękne liny na spławik i z gruntu. Na spina szczupłe i okonki. Z trupkiem możesz próbować złapać węgorza ale na to bardziej nastawiałbym się na j.Ryńskim

• 1 year later...
Napisano

Panowie ma ktoś jakieś info na temat tego zbiornika??Jakieś miejsca godne uwagi? Jaki rybostan?

• 6 months later...
Napisano

Wędkowałem tam kiedyś na tygodniowych wakacjach.

Jest to jezioro z bardzo czystą i głęboką wodą. Używałem tylko spławika, wyciągałem piękne płocie na kukurydzę, na gnojaka brały okonie. Łowiłem z łódki blisko brzegu, stojąc praktycznie w trzcinach.

Próbowałem dorwać szczupłego na żywca, ale bez efektów - być może dlatego że to było w upalnym sierpniu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.