mariusz199044 Napisano 10 Lipca 2009 Napisano 10 Lipca 2009 Piszę w imieniu kolegi << Witam Jadę na wakacje na tydzień do Rynu. Oczywiście biorę ze sobą wędki icon_twisted.gif Może jest ktoś z tamtych okolic chętny na wspólny wypad? Jeżeli ktoś był nad tym jeziorkiem prosiłbym o wszelkiego rodzaju pomocne informacje (dostępność łodzi, zakup licencji). Pozdrawiam dekosz PS. moje gg 6754432
michas Napisano 10 Lipca 2009 Napisano 10 Lipca 2009 Łowiłem tam ogromne płocie, spore leszcze i przepiękne liny na spławik i z gruntu. Na spina szczupłe i okonki. Z trupkiem możesz próbować złapać węgorza ale na to bardziej nastawiałbym się na j.Ryńskim
Figos Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Panowie ma ktoś jakieś info na temat tego zbiornika??Jakieś miejsca godne uwagi? Jaki rybostan?
wronks Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 Wędkowałem tam kiedyś na tygodniowych wakacjach. Jest to jezioro z bardzo czystą i głęboką wodą. Używałem tylko spławika, wyciągałem piękne płocie na kukurydzę, na gnojaka brały okonie. Łowiłem z łódki blisko brzegu, stojąc praktycznie w trzcinach. Próbowałem dorwać szczupłego na żywca, ale bez efektów - być może dlatego że to było w upalnym sierpniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.