ERq Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 Chcem się wybrac nad Jezioro Lubie na węgorza może ktos wie o aktualnym rybostanie tego jeziora i czy warto nad nie się wybrac na nocke.Do posta załączam mapke jeziorka http://img44.imageshack.us/img44/7194/jlubie.th.jpg' alt='jlubie.th.jpg'>
piotrekr14 Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 nie wiem co to za jezioro na tej mapce,może jest kilka jezior o tej nazwie ? ja znam jezioro Lubie leżące na Pojezierzu Drawskim ale napewno to nie jest te co widać na tej mapce .
ERq Napisano 14 Lipca 2009 Autor Napisano 14 Lipca 2009 sorry jest to jezioro lubie leżące w województwie lubuskiem najbliższa miejscowosc do niego to lubrza oraz nowa wioska ;] ale dzieki za jakas odpowiedz
KrisDDZ Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 witam A propo jeziora Lubie , jak tam wygląda sytuacja ze szczupakiem planuje spedzic w okolicy pare dni , może znacie jakąś konkretna miejscówke na zasiadkę typowo szczupakową z żywcem
ERq Napisano 18 Września 2010 Autor Napisano 18 Września 2010 Jesli chodzi o te moje lubie to dobra jest zatoka obok tak zwanej syberii na tym jeziorku jest w sumie jedna zatoka (na brzegach jest duzo kladek) zatoka jest obfita w kapelony szczupaki lubia tam przebywac . ;] pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.