Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jezioro Lubie

ERq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcem się wybrac nad Jezioro Lubie na węgorza może ktos wie o aktualnym rybostanie tego jeziora i czy warto nad nie się wybrac na nocke.Do posta załączam mapke jeziorka

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img44.imageshack.us/img44/7194/jlubie.th.jpg' alt='jlubie.th.jpg'>

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

nie wiem co to za jezioro na tej mapce,może jest kilka jezior o tej nazwie ? ja znam jezioro Lubie leżące na Pojezierzu Drawskim ale napewno to nie jest te co widać na tej mapce .

Napisano

sorry jest to jezioro lubie leżące w województwie lubuskiem najbliższa miejscowosc do niego to lubrza oraz nowa wioska ;]

ale dzieki za jakas odpowiedz

• 1 year later...
Napisano

witam

A propo jeziora Lubie , jak tam wygląda sytuacja ze szczupakiem planuje spedzic w okolicy pare dni , może znacie jakąś konkretna miejscówke na zasiadkę typowo szczupakową z żywcem

• 3 weeks later...
Napisano

Jesli chodzi o te moje lubie to dobra jest zatoka obok tak zwanej syberii na tym jeziorku jest w sumie jedna zatoka (na brzegach jest duzo kladek) zatoka jest obfita w kapelony szczupaki lubia tam przebywac . ;] pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.