mami Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Chciałem zaznaczyć,że nie uciekłem z rybą.Miałem ją w siatce.Nie zabiłem jej ani nie wkładałem do samochodu.Oskarżył mnie i nie podoba mi się to.Zasady były takie że rybę w ilości 2 sztuk można zabrać.Chciałem ja zabrać do swojego stawiku.Ryby powyżej 5 kg trzeba było wypuścić.Tak było.Mam to na bilecie który zachowałem.Gdybym chciał ją ukraść zrobił bym to w inny sposób.Źle postąpił i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Wlasnie wrocilem ze Starego Sacza. Pogoda jak marzenie szkoda tylko ze kompletnie nic nie bralo. Obeszlismy dookola duzy staw na spin ja na gumy, kolega na wahadlowki. Ani jednego pobicia. Woda opadla 72cm wiec warunki do lowienia sa ciezkie. Ogolnie poklocilismy sie z Wieskiem o oplaty i brak ryb. To juz kolejna chyba z 6 wyprawa nawet bez brania. Zaczynam myslec ze drapieznika juz tam nie ma... Jeszcze 3 lata temu bylo to piekne lowisko. Ogolnie dramat. PS. gosc pod lasem z Toyoty Rav KNS....jak zawsze na 2 zywce rzucone i od rana tylko 1 branie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mami Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 To nie dobrze...Myślałem,że to tylko moja urojka...Źle się dzieje he...Dwa kije i jedno branie,hm.Pomijam,że podobnooooo nie można łowić na żywca.Mi pewnie by nie pozwolił.To potwierdza regułę.Generalnie sezon jest ciężki ale że aż tak?Ja byłem na dunajcu dzisiaj.Jeden klenik.Później byłem na stawach w Podegrodziu.Jeden karaś i mały jazgarek.Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivan Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Jak umiera duży staw w Starym Sączu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Wiesiek juz dawno wylowil co sie dalo i polozyl na duzym stawie ch... Ciekawe jak bedzie gospodarowal nowy wlasciciel? Nigdy juz nie bedzie to samo lowisko, a wielka szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdragon Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Witam, jak wyglada sytuacja z drapieznikiem na stawach w Starym Saczu na dzien dzisiejszy? Polowil ktos szczupaki na Gornym Stawie w 2014? Jest tam wogole jeszcze sens jechac ? Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Witam, ma ktoś jakieś nowe info co do tych stawów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi