piotrekr14 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 witam w sierpniu wybieram sie do miejscowości Warchomla Wielka ,która znajduje sie niedaleko rzeki Poprad,może sie ktoś orientuje czy i co można tam łowić ? a jak nie to w tamtej okolicy pozdrawiam piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hum4ncry Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 witam w sierpniu wybieram sie do miejscowości Warchomla Wielka ,która znajduje sie niedaleko rzeki Poprad,może sie ktoś orientuje czy i co można tam łowić ? a jak nie to w tamtej okolicy pozdrawiam piotrek Mozna, kup sobie informator gdzies w okregu nowy sacz, jak i co mozna tam lowic, informator i 1 dniowke - 20 zl lub 7 dniowke - 70 zl. Wszystko mozesz kupic napewno w nowym targu, a co tam mozna lowic, z tego co wiem to bardzo ladne pstragi tam sa, ale jeszcze nie probowalem tej rzeki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Wychowałem sie nad Popradem, i powiem wam tak, W chwili obecnej przetrzebiony jest poprad niesamowicie, jakiegos tam pstrąga mozna złowic, lipienia, brzane, klenia, płoć, leszcza uklejke, głowacice. Nie ma w popradzie praktycznie wcale okonia.. Nędza, byłem ostatnio przez kilka godzin rzucania ani jednego brania... przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Odświeżę troszkę zakurzony temat... Wybieram się w sierpniu do Muszyny na długo oczekiwany urlopik... Może ktoś z kolegów podpowie, gdzie i na co najlepiej się nastawić, jakiej metody używać itp. Wszelkie informację będą dla mnie pomocne. Z góry Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi