artech Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 http://channel.nationalgeographic.com/channel/hooked-reel-em-in-game jedna z lepszych jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 hehe nie moge wyciągnąć rybki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 A jak ta gra się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 A jak ta gra się nazywa? hooked reel'em in nie mogę edytować posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Trudno się rzuca ale jedną rybę coś 24 Lbs złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 złowiłem suma 459 lb..... w mekong river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 459 lb Moja miała 24 a zajęła pół ekranu To jaki musiał być ten sum? Następnym razem róbcie "zrzuty ekranu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 złowiłem suma 459 lb..... w mekong river też podobnego złowiłem Ale na morzu nie jest już tak łatwo, dopiero jednego rekina wyholowałem Trudno się rzuca eeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 proszę się ze mnie nie śmiać jak się robi zrzut ekranu ?? złowiłem rekina 557 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 proszę się ze mnie nie śmiać jak się robi zrzut ekranu ?? Tak jak robisz z rybą w realu-wyciągasz komórkę i pstryk Sorki, przy piwie jestem uszczypliwy naciśnij klawisz PrintScrn potem otwórz Painta i w edycji wybierz wklej, potem zapisz na pulpicie i chwal sę zdobyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 naciśnij klawisz PrintScrn nie działa - to komp w pracy i nie chcę za bardzo kombinować A w domu na laptoku bez myszy sobie nie pogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 E tam..Musi działać Zrób jeszcze raz dokładnie jak napisałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 E tam..Musi działać wciskamklawisz PrintScrn i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 ja mam screena tego sumka Mały w porównaniu z karpiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Moja pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 E tam..Musi działać wciskamklawisz PrintScrn i nic się nie dzieje i dobrze, bo teraz otwórz Painta tzn:--Start-Wszystkie programy-Akcesoria-Paint W Edycja kliknij- wklej a potem -zapisz i gra muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Lord Konrad I, u mnie podobny sumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 i ja melduje sumika, dodatkowo jednak jeszcze śledzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Jak się zacina rybę Bo coś nie mogę żadnego brania zaciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Lipca 2009 Autor Share Napisano 21 Lipca 2009 waldek42, dzięki. Ale ja analfabeta komputerowy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Udało się Jest pierwsza zdobycz. Tylko mam problem. Obrobiłem w paintcie, daję na fotosiku przeglądaj, i nie znajduje tego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Jest pierwsza zdobycz. Tylko mam problem. Obrobiłem w paintcie, daję na fotosiku przeglądaj, i nie znajduje tego pliku. Zapisałeś pewnie jako mapa bitowa a nie jako JPEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 W Azji karpie na przynęty spinningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Z tego co zauważyłem zacina się przez podniesienie kija w góre czyli przejechanie myszką w dół. Da się jakoś szybciej zwijać żyłkę? I gdy siedzi ryba w którym miejscu utrzymywać ten górny pasek tak żeby ryba sie nie spięła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Lipca 2009 Autor Share Napisano 21 Lipca 2009 Naumiałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi