DAWID Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Miał już ktoś styczność z serią wędzisk Mikado sensual głownie chodzi mi tu o wersje light? Troche czytałem o nich i jeśli piszą prawde to jest to niezła pozycja w kategori cena/jakość. Jeśli ktoś chociaz trzymał ją w ręku niech podzieli się swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajdol Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 ja łowię tą wędką z powodzeniem szczupaki 270/23g . na wody stojące idealna dla mnie. na rzekę odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość knyklu Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 ja łowię tą wędką z powodzeniem szczupaki 270/23g . na wody stojące idealna dla mnie.na rzekę odpada. dlaczego na rzeke odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Posiadam co prawdę wklejankę 2,4m do 10g (ultrafast), ale aspekty techniczne podejrzewam, że bardzo podobne. Przelotki - na prawdę niezłe, nie hałasują, co mnie potwornie wkurza. Korek - duży plus ciepły uchwyt kołowrotka, jak to korek lubi się przybrudzić. Uchwyt niego grubszy niż reszta korka przez co może wydać się początkowo gruby i nieporęczny, ale (przynajmniej w moim przypadku) po pewnym czasie przyzwyczaiłem się i zacząłem to wykorzystywać, np. mogąc lepiej chwycić kij podczas rzutu z jednej ręki. Akcja - w moim przypadku (zgodnie z nazwą) super szybka i faktycznie taka jest - porównywałem z Black Draftem 2,4/13g - wyglądał kluskowato przy Sensualu, w wersji Light ma być tylko "szybka", więc jeśli lubisz takie wędziska to strzał w 10. Waga i wyważenie - w moim jest niemalże idealnie. Jeśli cecha ta obejmuje także model Light to kołowrotek wielkości 2500 (max 3000) powinien go odpowiednio wyważyć. Generalnie mogę polecić, bo za tę cenę (125zł w moim przypadku) nie znalazłem wędki która by bliżej odpowiadała moim wymaganiom niż ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Dzięki porcelan wedeczka wydaje się być wporządeczku martwi mnie jednak ten większy uchwyt niż reszta korka musze go najpierw potrzymac zanim kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Służę pomocą Również radzę "pomacać" sprzęt zanim się wyłoży kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Man Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Niedawno nabylem droga kupna: http://tinyurl.com/m9v6k3 Pierwszy wypad na Paprocany w Tychach i po godzinie na koncu zylki zameldowal sie szczupak Bardzo lekka wedka, szczytowa szybka akcja, dobrze lezy w dloni, pozwala na dalekie rzuty i dobre czucie przynety. Na dzien dzisiejszy jest to moj spinning nr 1 do lowienia z brzegu, jestem bardzo zadowolony z zakupu i zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbyszek1 Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Jaki wbrac kij do 25g na rzeke do blaszek wobkoow ale tez i do gumek taki troche uniwersal. Myslalem o Robinsonie diplomat top spin 270 do 25g lub mikado sht lub jakims innym ztej firmy. Co onich sadzicie a moze jakis Dragon. Bo o Shimano Beast master niktorzy mowia ze sa za kluchowate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Panowie czy Mikado Sensual Medium Spin 270 5-25g zda egzamin jako wedka do drop shota?Można prosić o jakies opinie z uzytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi