prokuna Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Witam, ucze sie i wiem coraz wiecej:) duzo czasu spedzam nad woda w roli pasożyta, ksiażki - to czyni człowieka mądrzejszym:) w kwesti wedkarstwa:) wiem, ze 1 wedka nic nie zrobie, dlatego: mikado trython 3.6metra cw100g feeder: -leszcz, karp, lin ABU GARCIA ENTICER PRO MATCH 390 2-6ib czyli 5-20g leszcz, ploc i inne gowienka:) tylko gdzie dostane w Poznaniu te wedki? szczególnie garcie bo z mikado raczej problemu nie bedzie? jaki sklep z w/w sprzetem w Poznaniu jest godny polecenia i tani? nie chce kupić wedki wysyłkowo (dodatkowy koszt i przedewszystkim ryzyko porysania, uszkodzenia)
Damian21 Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 ABU GARCIA ENTICER PRO MATCH 390 2-6ib czyli 5-20gtylko gdzie dostane w Poznaniu te wedki? nie chce kupić wedki wysyłkowo (dodatkowy koszt i przedewszystkim ryzyko porysania, uszkodzenia) wątpie żeby je tam mieli - kije raczej sprowadzane i trudno będzie znaleźć, ogólnie niema się co zachwycać nad tym kijem(standardowy kompozyt glass/grafit).pozostaje zakup wysylkowy, taniej niż w większości sklepów choćby o koszt priorytetu w kartonowej tubie za pobraniem(niema obaw o przesyłkę o ile będzie profesjonalnie zapakowana) lub wybór innego kija na żywo.
Hols75 Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Spróbuj w tych sklepach: Sklep wędkarski LESZCZ POZNAŃ UL.ŚLĘŻAŃSKA 1 tel: (061) 8795 092 Sklep Wędkarski Przynęta Poznań / ul. Obornicka 337 Telefon: 061 8289422 Odpisz co załatwiłeś.
prokuna Napisano 28 Lipca 2009 Autor Napisano 28 Lipca 2009 Byłem w Przynecie - hm:( ani tego kijka ani tamtego - nie mieli tych modeli niestety. szkoda a jaki kolowrotek (szpula) do: feedera 100g - mysle o 40-sce long cast matcha 5-20g - mysle o 30-sce long cast jesli sie myle to mnie poprawcie:)
erdeef Napisano 11 Grudnia 2009 Napisano 11 Grudnia 2009 jeśli wybierzesz 3000 czyli twoją 30 do matcha może się okazać że czegoś brakuje polecam 4000 wędki nie trzymasz cały czas w ręku więc do obu kijaszków kup 4000 Enticer świetny kij na początek ale z feederem nie wiem może znajdziesz coś lepszego w tym przedziale cenowym!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.