raziel74 Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Witam! Miał ktoś może stycznośc/ wie cokolwiek na temat kołowrotka dragon maxima fr1060i?? Sprzedawca w sklepie wędkarskim w moim mieście zachwalał go pod niebiosa, mowiac ze jest duuuzo lepszy od np okumy travertine trb 55 czy spro aggresive lcs 750. Przymierzałem się do kupna okumy, ale koleś namieszął mi w głowie. Co o tym sądzicie?? Jest ktoś posiadaczem tego modela dragona?
raziel74 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Napisano 2 Sierpnia 2009 Nikt nie ma tego dragona?? Nie możliwe... Może jednak?
warszawa_24 Napisano 12 Stycznia 2010 Napisano 12 Stycznia 2010 Czy lepszy od Travertine? Oj wątpię, w przedziale cenowym 150 Zł Okuma wraz z Spro wiodą prym. A co myślicie o tej Maximie? Narazie połowię Rexem, aż nie wyjdzie jakiś fajny kręciąłek (Spro Red Arc - Black Edition byłby super ) ale ciąglę chcę sprzedać Martina + Spro. Jak sprzedam Spro, to kupię sobie już kołowrotek z WB do Heavy Feedera (Konger Vega 390/150) i tak szukam i szukam czegoś. Podobno każdy coś zarzuca kołowrotkom Dragona, ale jak to jest z Maximą?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.