Skocz do zawartości
tokarex pontony

Dragon maxima FR1060i

raziel74

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Miał ktoś może stycznośc/ wie cokolwiek na temat kołowrotka dragon maxima fr1060i??

Sprzedawca w sklepie wędkarskim w moim mieście zachwalał go pod niebiosa, mowiac ze jest duuuzo lepszy od np okumy travertine trb 55 czy spro aggresive lcs 750.

Przymierzałem się do kupna okumy, ale koleś namieszął mi w głowie. Co o tym sądzicie??

Jest ktoś posiadaczem tego modela dragona?

przynęty na klenia   Dragon
  • 5 months later...
Napisano

Czy lepszy od Travertine? Oj wątpię, w przedziale cenowym 150 Zł Okuma wraz z Spro wiodą prym.

A co myślicie o tej Maximie? Narazie połowię Rexem, aż nie wyjdzie jakiś fajny kręciąłek (Spro Red Arc - Black Edition byłby super :cool: ) ale ciąglę chcę sprzedać Martina + Spro.

Jak sprzedam Spro, to kupię sobie już kołowrotek z WB do Heavy Feedera (Konger Vega 390/150) i tak szukam i szukam czegoś.

Podobno każdy coś zarzuca kołowrotkom Dragona, ale jak to jest z Maximą?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.