abra1711 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Opłacałem składki od kilkunastu lat ale nie zamierzam dalej opłacać dlatego proszę o polecenie jakiś alternatywnych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Goczałkowice, lokalne stowarzyszenia, komercje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2020 W dniu 9.01.2020 o 14:40, tomek1 napisał: Goczałkowice, lokalne stowarzyszenia, komercje itd. liczyłem w prawdzie na twoją podpowiedz ale nie myślałem że będzie tak lakoniczna. Goczałkwice to jak dobrze wiesz głównie biała ryba trochę sandacza którego jest trudno dostać najczęściej to na Wiśle jest możliwe. Z racji tego że PZW wprowadziło przepis który daje możliwość powrotu osobą które co najmniej przez rok nie odprowadzały składek z dużą ulgą a dla tych co opłacają żadnych propozycji nie znalazłem oprócz podniesienia składek to postanowiłem odejść i przenieść się na komercję dlatego zapytałem czy znacie jakieś lokalne stowarzyszenia ja znam Tarkę w Jaworznie i w zatorze jedno stowarzyszenia plus zakola A i B w okolicach Alwerni. Są to miejsca gdzie można dokonać opłaty rocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Na tarce jest tak dużo chętnych że otwarli listę rezerwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 5 godzin temu, abra1711 napisał: liczyłem w prawdzie na twoją podpowiedz ale nie myślałem że będzie tak lakoniczna. Napisz na priv gdzie mieszkasz, albo w jakim promieniu szukasz, to może doradzę coś dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi