antrax Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam! Wybieram sie nad to jezioro za tydzien .. Bylem juz tam na boze cialo i z w ciagu 2 dni 4 szczupaki z czego najwiekszy mial 55 cm ... Tym razem chcialbym sie zasadzic na jakiegos wiekszego i tu nasuwa sie pytanie : Lowil ktos z was na tym jeziorze?? Sa tam jakies ciekawe miejsca?? Bo wszystkie zlowione przezemnie szczupaki byly zlapane z pomostu osrodkowego ... z gory dziekuje za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pl999 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 W sumie to moje pytanie jest takie samo jak kolegi z postu powyżej. Wybieram się na wakacje w sierpniu nad jezioro Wulpińskie do miejscowości Majdy. Czy ktoś z kolegów mógłby mi przybliżyć charakterystykę tego jeziora. Czego można się spodziewać, jak jest z rybą itd... Za wszelkie wskazówki będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pl999 Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Jak w tym roku wygląda sytuacja na Wulpińskim w okolicach wyspy? Wybieram się tam w lipcu i dobrze by było wiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inter Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Jak w tym roku wygląda sytuacja na Wulpińskim w okolicach wyspy? Wybieram się tam w lipcu i dobrze by było wiedzieć. też się tam wybieram na ten week okolice Kręska.Coś ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pl999 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Byłem w tym roku nad Wulpińskim na początku lipca. Ogólnie warunki trudne bo pogoda nie taka i fala dawała się we znaki przy łapaniu z łódki. Ryba brała niechętnie, ale mimo to narzekać nie mogę. Woda w tym roku wyjątkowo czysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWAT Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Witam. Witam. Odkopię temat, by nie zakładać nowego. Zainteresowany tym jeziorem (w poprzednim roku miałem PZW i się lekko rozczarowałem) wykupiłem pozwolenie i objechałem jezioro szukając jakiejś miejscówki na wędkowanie z brzegu i wygląda to trochę słabo. Wszędzie tereny prywatne i ogrodzenia aż do samego jeziora. A więc moje pytanie brzmi, gdzie nad tym jeziorem najlepiej zasadzić się z brzegu? Najlepiej by był jakiś dojazd, albo miejsce gdzie można bezpiecznie zostawić samochód. Nie wiecie jak wygląda wędkowanie z terenu hotelu Marina Club? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawinio1984 Napisano 16 Lipca 2020 Share Napisano 16 Lipca 2020 Witam, niedawno wykupiłem sobie pozwolenie na wody pzw Olsztyn, miałem dłuższą przerwę w wędkowaniu i poszukuję partnera na wspólne wypady na ryby żeby trochę odświeżyć swoje umiejętności w tym temacie, jeżeli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę o kontakt. Łukasz snookerr@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi