antrax Napisano 3 Sierpnia 2009 Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam! Wybieram sie nad to jezioro za tydzien .. Bylem juz tam na boze cialo i z w ciagu 2 dni 4 szczupaki z czego najwiekszy mial 55 cm ... Tym razem chcialbym sie zasadzic na jakiegos wiekszego i tu nasuwa sie pytanie : Lowil ktos z was na tym jeziorze?? Sa tam jakies ciekawe miejsca?? Bo wszystkie zlowione przezemnie szczupaki byly zlapane z pomostu osrodkowego ... z gory dziekuje za odp. pozdrawiam Cytuj
pl999 Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 W sumie to moje pytanie jest takie samo jak kolegi z postu powyżej. Wybieram się na wakacje w sierpniu nad jezioro Wulpińskie do miejscowości Majdy. Czy ktoś z kolegów mógłby mi przybliżyć charakterystykę tego jeziora. Czego można się spodziewać, jak jest z rybą itd... Za wszelkie wskazówki będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Paweł Cytuj
pl999 Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Jak w tym roku wygląda sytuacja na Wulpińskim w okolicach wyspy? Wybieram się tam w lipcu i dobrze by było wiedzieć. Pozdrawiam Cytuj
inter Napisano 13 Lipca 2011 Napisano 13 Lipca 2011 Jak w tym roku wygląda sytuacja na Wulpińskim w okolicach wyspy? Wybieram się tam w lipcu i dobrze by było wiedzieć. też się tam wybieram na ten week okolice Kręska.Coś ktoś wie ? Cytuj
pl999 Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Byłem w tym roku nad Wulpińskim na początku lipca. Ogólnie warunki trudne bo pogoda nie taka i fala dawała się we znaki przy łapaniu z łódki. Ryba brała niechętnie, ale mimo to narzekać nie mogę. Woda w tym roku wyjątkowo czysta... Cytuj
SWAT Napisano 27 Kwietnia 2020 Napisano 27 Kwietnia 2020 Witam. Witam. Odkopię temat, by nie zakładać nowego. Zainteresowany tym jeziorem (w poprzednim roku miałem PZW i się lekko rozczarowałem) wykupiłem pozwolenie i objechałem jezioro szukając jakiejś miejscówki na wędkowanie z brzegu i wygląda to trochę słabo. Wszędzie tereny prywatne i ogrodzenia aż do samego jeziora. A więc moje pytanie brzmi, gdzie nad tym jeziorem najlepiej zasadzić się z brzegu? Najlepiej by był jakiś dojazd, albo miejsce gdzie można bezpiecznie zostawić samochód. Nie wiecie jak wygląda wędkowanie z terenu hotelu Marina Club? Cytuj
Dawinio1984 Napisano 16 Lipca 2020 Napisano 16 Lipca 2020 Witam, niedawno wykupiłem sobie pozwolenie na wody pzw Olsztyn, miałem dłuższą przerwę w wędkowaniu i poszukuję partnera na wspólne wypady na ryby żeby trochę odświeżyć swoje umiejętności w tym temacie, jeżeli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę o kontakt. Łukasz snookerr@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi