pl999 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam szanowne koleżanki i kolegów. Mam pytanie... Czy ktoś może był lub wie cokolwiek o łowisku AMUR? http://mapa.targeo.pl/,22,19.07540,51.76320 Dziękuję i pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellraiser.lodz Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Byłem na tym łowisku miesiąc temu. Pojechałem tam z bratem. Tak trafiliśmy że nic nie złapaliśmy. Wejście 6 zł os/ 2 wędki. Wolno łowić na 2 stawach po prawej stronie. Brat pojechał sam jeszcze raz i podobno coś tam było Warto odwiedzić. Może tobie się poszczęści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 byłem tam w czwartek, karpiki się od czasu do czasu rzucały, brały nieustannie tylko mikro-bąki... Właściel na wpuszczał samą drobnicę. 10 zł za cały dzień łowienia, można wypuszczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 nawpuszczał * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.