raziel74 Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Mam zamiar na kolowrotek o rozmiarze szpuli 55 nawinac plecionke o rozmiarze 0,20mm lub 0,15, ale wtedy troche by to nie pasowalo, za duza szpula i podkladu by bylo za duzo. Prawdopodobnie nawine plecionke 0,20mm Ale co z podkladem?? Z czego mam go zrboic, z zyłki? I jesli tak, to czy moge mieszac rozmiary, tzn, podklad dac np 0,35 a plecionki dodam ze bedzie 200m???? Boje sie ze taka roznica w rozmiarac moze wywolac nieporząden skutki...
Gość psulek Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Podkładem najlepiej jak będzie żylka. Nie musi być taka sama jak plecionka. Dobrze by jednak było, jakby była grubsza. Uzyj Albright Knot Żółte to plecionka, zrób nie 10 tylko 15-20 oplotów. Pozdrawiam Paweł
raziel74 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzięki pomogłeś mi, nie wiedzialem jak łązcyć podkłąd z plecionka,
kyrtap Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Dzięki pomogłeś mi, nie wiedzialem jak łązcyć podkłąd z plecionka, Witam. NIe musisz łączyć głównej linki z podkładem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.