śledzik1977 Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Wybieram się za ok.2 tygodnie nad te wody. Mam prośbę do stałych bywalców o parę porad co do połowu drapieżników (szczupak, okoń) nad tymi zbiornikami. Gdzie kierować się aby coś złowić i jakie przynęty warto zabrać ze sobą. Wędkował będę z brzegu. Jak tam sytuacja z dostępnością brzegów? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi Cytuj
diaflex Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Wejdż do Wiadomości Wędkarskich,tam kliknij na zakładkę "nasze łowiska"i tam znajdziesz informacje,które Cię interesują.Akurat wczoraj przeglądałem tę stronkę i są te wody opisane,na ile aktualnie tego nie wiem,ale zawsze coś.Pozdrawiam. Cytuj
J-A-C-E-K Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 Mam pytanko odnośnie tych zbiorników, czy można wypożyczyć łódke na jednym badź na drugim jeziorze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi