Gasior Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam, czy ktoś zna łowisko w Cesarce (dawny ośrodek policji)? Szukam informacji o samym zbiorniku, występujących rybach i stosowanychna tym łowisku przynętach. Łowię "od święta" stąd moje zainteresowanie łowiskiem komercyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellraiser.lodz Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Cesarka- dawny ośrodek policji Woj. Łódzkie. Powiat: Zgierski Opłata za wstęp 10 zł (2 wędki, cały dzień) Osoby towarzyszące 0 zł Łowisko otwarte przez cały tydzień od 4:00 Telefon: 042 719 82 01 e-mail: cesarka@cesarka.pl Strona: http://www.cesarka.pl/ (brak informacji o łowisku) Mapka: Kliknij Informacje dotyczące łowiska uzyskałem poprzez kontakt telefoniczny. Na razie wiem że płaci się za Karpia 10 zł/Kg oraz opłata za szlachetne ryby (nie wiem jakie ryby miał na myśli ten Pan) Wybieram się tam w sobotę więc napisze coś więcej o tym łowisku. Jakie ryby, ceny, czy zadbane łowisko czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellraiser.lodz Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Łowisko duże ale nie było żadnego brania. Widziałem rybę ale śniętą Łowiłem na białego robaka i kuku. Woda brudna i zarośnięta. Co chwile wyciągałem jakieś roślinki na haczyku. Nie wiem czy warto tam jechać kolejny raz. Może komuś innemu się poszczęści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Łowisko duże ale nie było żadnego brania. Widziałem rybę ale śniętą Łowiłem na białego robaka i kuku.Woda brudna i zarośnięta. Co chwile wyciągałem jakieś roślinki na haczyku. Nie wiem czy warto tam jechać kolejny raz. Może komuś innemu się poszczęści. Ja dwa lata temu zimą łowiłem tam spod lodu, mi i innym wędkarzom brały okonki jak palec. Więcej tam nie byłem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BODZIO-XT Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Jak Cesarka to staw koło basenu.Tak,tak,ten co był pokryty rzęsą.Wspaniałe 2 liny trafiłem i karpi kilka sztuk.A wszyscy pędzili na ten duży zbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazNICK Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam w temacie. W Wielką Sobotę zrobiliśmy mały wypad na Cesarkę. Było pogodnie bez deszczu , razem z kolegą złowiliśmy 26 sztuk płoci od 20 do 28 cm mniejsze nie brały. Oprócz tego dwie sztuki małego okonia. Wypad można zaliczyć do udanych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał-80- Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 Cześć, czy od zeszłego roku opłaty się zmieniły ? Jak to wygląda w tym roku ile za wjazd i ile za ryby? Z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 Nic się nie zmieniło, 15 zeta za dzień wędkowania i to wszystko. Orientuje się ktoś czy na Cesarce można liczyć na szczupaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordadwt Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Byłem tam kilka lat temu ( 3?). Siedziałem 3-4 godziny, łowiąc na koszyczek i miałem jedno bardzo konkretne branie ( sądzę, ze karpik). Niestety zagadałem się z sąsiadem łowiącym malutkie okonki na spławik Generalnie łowiacy tam mieli bardzo podzielone zdanie na temat rybostanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.