hellraiser.lodz Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Woj. Łódzkie Powiat: Zgierski Miejscowość: Glinnik Dominująca ryba: Karp Łowisko czynne od godziny 6:00 Poniedziałki zamknięte! Cena za wejście Wtorek-piątek - 12zł za osobę Sobota, niedziela i święta - 20zł za osobę Więcej informacji znajdziecie na stronie Strona: http://www.lowisko-rybakowka.pl/ Mapka: Kliknij Co do łowiska... Łowisko bardzo zadbane. Nie walają się śmieci. Dużo miejsca dla wędkujących. Parking na terenie łowiska. itd Rybki biorą bardzo ładnie:) Złapałem tylko Karpia Królewskiego. Niestety Jesiotr 3-4 Kg zerwał się po około 10 minutach. Brat złapał łącznie 8 karpi po około 1,3kG do 2 Kg. Co do cennika to na stronie jest jakiś stary. Płaciłem 10 zł za karpia, a nie 12 zł. Fotki złowionych ryb. 1.jpg 2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Witam, wie ktoś może, czy łowisko w Glinniku będzie otwarte w tym sezonie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek521 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Witam. Dzwoniłem dzisiaj i w tym roku jest zamknięte ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1912 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Czy wie ktos na temat czy lowisko jest aktualnie czynne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi