Robal Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Rodzaj sprzętu i pełna nazwa: - Kołowrotek Konger Team Carp 530SV Zdjęcie Specyfikacja techniczna: - 4 łożyska kulkowe i 1 oporowe - Obudowa i rotor z tworzywa kompozytowego - Szpula główna grafitowa typy Long Cast - Szpula zapasowa grafitowa - System wolnego biegu szpuli - Komputerowo wyważony rotor - Precyzyjny system nawijania żyłki - Tytanowe pokrycie rolki - Łożyska: 4+1 - Przełożenie: 5,2:1 - Waga: 350g - Pojemność szpuli: 0,22mm/230m, 0,25mm/200m Dodatkowy osprzęt w zestawie: Dodatkowa szpula, roczna gwarancja i pudełko Sprzęt posiadam od i jak często używam: - kręcioł posiadam od około lipca ’07, używam w wakacje ok. kilka razy w tygodniu, reszta roku ok. raz/2 razy w tygodniu. Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Białoryb Podoba mi się w nim to, że... czyli + : - pojemna szpula - wolny bieg - nienagannie działający hamulec - dodatkowa szpula - atrakcyjna cena - solidne wykonanie Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - od kilku tygodni zdarza się, że żyłka wchodzi pomiędzy rolkę a rotor - ciężko po rozkręceniu kręcioła, wrócić do pierwotnej postaci - twardy zbijak kabłąka Od momentu posiadania działa bez zarzutu: - patrz pkt 1 w wadach. Sprzęt był dawany do naprawy: - nie Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: - na pewno poszukałbym innych modeli, myślę że w tym przedziale cenowym (ok. 70zł) można znaleźć coś lepszego, np coś z Okumy Koszt sprzętu: - ponad 70zł Używam w komplecie z: - Konger Salva Tele Picker 3m do 40g Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia: - brak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.