Qwarteq Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 hej chciałbym się dowiedzieć co mogę zzrobbić z średnim stawem zrobić z niego oczko czy normalny staw nie chce za duzo ryb karmić tylko chlebem możecie mi poradzić czy zrobic oczko i jakie ryby wpuścic ( będe tylko karmił przenicą chlebem i ziemniakami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Nie wolno karmić ryb chlebem. Ryby nie trawia chleba, wydalaja go i plesnieje w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwarteq Napisano 20 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2020 Godzinę temu, michalvcf napisał: Nie wolno karmić ryb chlebem. Ryby nie trawia chleba, wydalaja go i plesnieje w wodzie. A czym mam je karmić żeby było nie za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 Jeżeli Twój staw będzie naturalny tzn. ekosystem będzie niezachwiany to niewielka ilość ryb poradzi sobie sama. Od czasu do czasu sypniesz trochę pszenicy, kukurydzy i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi