Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej chciałbym się dowiedzieć co mogę zzrobbić z średnim stawem zrobić z niego oczko czy normalny staw nie chce za duzo ryb karmić tylko chlebem możecie mi poradzić czy zrobic oczko i jakie ryby wpuścic ( będe tylko karmił przenicą chlebem i ziemniakami)

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Godzinę temu, michalvcf napisał:

Nie wolno karmić ryb chlebem. Ryby nie trawia chleba, wydalaja go i plesnieje w wodzie.

A czym mam je karmić żeby było nie za drogo

Napisano

Jeżeli Twój staw będzie naturalny tzn. ekosystem będzie niezachwiany to niewielka ilość ryb poradzi sobie sama. Od czasu do czasu sypniesz trochę pszenicy, kukurydzy i będzie OK.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.