Gość pyramidhead Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Łapał na niego ostatnio Piter i nic mu nie siadło. Ja swojego jeszcze nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 w holandii ostatnio sandaly lapia na brazowe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 też zbroiłem ... i też tłukły maluchy ;/ tylko na całe szczęście się nie zacinały ... ale normalnie przebijają za gumę czy jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 przebijają za gumę normalnie przebijaja za glowe gumy i dozbrajaja kotwica.tak samo jak trupka. sa tez takie fireballe http://www.roofvisnet.nl/artikelen.php?page=show&id=970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 normalnie przebijaja za glowe gumy i dozbrajaja kotwica.tak samo jak trupka. sa tez takie fireballe http://www.roofvisnet.nl/artikelen.php?page=show&id=970 a to już jakiś fikszyn widzę myślę że tutaj przynęta jest raczej na sztywno zamocowana bo te dwa druty ją trzymają w holandii ostatnio sandaly lapia na brazowe kolory oo tak brązowe są dobre na sandacze w tym roku ładnie mi gryzły na brązowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 NA parnicy dzisiaj nikogo nie spotkałem.. sandacza brak jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 nie taki brak jakiegoś pierda dzisiaj holowalem ale spadł reszta brań nie do zacięcia .... ale jedno miałem ładne branie ... ale się zapatrzyłem na tramwaj jadący mostem i zaspałem jeszcze z 4 dni tak pomrozi i powinien się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Jedyne co dzisiaj wyciągneliśmy, a raczej wciągneliśmy to hod dogi na stacji w Widuchowej feeder nie zapomnij że cholowałeś mój zestaw jeszcze na Parnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 feeder nie zapomnij że cholowałeś mój zestaw jeszcze na Parnicy znowu razem na rybkach? banda lysego z parnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Nie to w Gryfinie było co mówiłem że jakiś syf a tu nagle dwa mocne pulsnięcia .... ta warto dodać że dostałem prawie zawału na widok pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 ta warto dodać że dostałem prawie zawału na widok pieska hahaha, no rozbawiłeś mnie na maxa, w sumie to była najlepsza akcja dzisiejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 znowu razem na rybkach? banda lysego z parnicy szukamy jeszcze kudłatego do bandy piszesz się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 dostałem prawie zawału na widok pieska no nie gadaj ,ze psa zlapales na dropsa moze swinke albo wilka szukamy jeszcze kudłatego do bandy piszesz się od srody do wziecia przywiozlem takie frykasy na parnice ,ze az sie jej bieg odwroci ps.wymyslilem tez nowa technike spiningowa z minimalna mozliwoscia trafienia zaczepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 no nie gadaj ,ze psa zlapales na dropsa moze swinke albo wilka nie nic z tych rzeczy ale Kamil go prawie złapał na prawe kółko wyskoczył za winkla ... k....a już widzialem tylko jego glowe pod zderzakiem i czekałem na jeps ... ale wychamował psioch w ostatnich sekundach przywiozlem takie frykasy na parnice ,ze az sie jej bieg odwroci no zobaczymy xD dzisiaj facio dobrze powiedział ... że żeby zmusić sandacza do brania to pierw tzreba mu za......ć ołowiem w łeb .... wtedy zanderek się zdenerwuje i walnie w gume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 zmusić sandacza do brania dzisiaj widzialem filmik jak gosciu wyciga sandacze na plasterek jakiejs holenderskiej martadeli zahaczony na dropshocie.o parowkach juz czytalem ale martadela?ciekawe czy naszeprawo pozwala spiningowac takim frykasem?martwa swinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 ale wyobraź sobie jak taki paseczek mortadeli musi pracować w wodzie no takiej pracy to się na pewno każda najlepsza guma nie powstydzi w sumie to nie ma nic mowy o przerobionym mięsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 na parnicy dzisiaj zero mrozu zero wiatru i zero ryb. udalo mi sie tylko zlapac elegancka koszule ktora na krotki moment dostarczyla mi wedkarskich emocji. czy to aby nie jest koszula ktoregos z uczestnikow ostatnich zawodow na parnicy? myslalem ze kolegi nalesnika ale nie ten kolor, myslalem ze kolegi pyramidheada ale jego miala trzy rekawy, w tym trzy lewe. dolaczam foto zguby dla potencjalnego wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 bifa gratuluje!!! w końcu udane połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 bifa, trzeba było wziąć ją byś miał w czym w holandii do kościoła chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 byłem dzisiaj na parnicy i jedyne co zyskałem to mandat 20 zł XD. Widzę, że na Parnicę chodzicie to i ja postanowiłem....... Niestety PZW ma tam zakaz spiningowania......... Zupełnie o tym zapomniałem, wiedziałem tylko ze wszystkie te kanały tak jak i cegielinka są "nieczynne" od 1szego stycznia. A jest jeszcze oddzielny zakaz na spining. To dla mnie koniec łowienia na PZW w tym roku ;p, łowienie stacjonarne w taki mróz czy spod lodu mnie nie bawi. Swoją drogą to głupota, że kilkadziesiąt metrów dalej na tym samym kanale tylko, że wody sum już spiningować można. Zaskoczyła mnie szybkość interwencji. Wykonałem 3 rzuty na wprost to zaczepy, 4ty rzut pod sam most kolejowy nawet coś mi uderzyło i ciągnąłem przez parę sekund (coś maaaałego) i wtedy właśnie przyjechała policja. Było to może z 5 minut po zaczęciu łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Ja tez dzisiaj byłem na spinning na parnicy.I nad kanałem zielonym,policja chciała mi wlepić mandat za łowienie podczas zakazu spinningowania.I z trudem udało mi się im wytłumaczyć że nad kanałem zielonym spinningować można,mapa z rejestru połowów sie przydala Oczysiście mandatu nie dostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 sito, sito no trak kanał nie jest zaznaczony a brało coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Na parnicy zero.A na zielonym jeden szczupaczek taki ze 35cm na seledyna relaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 sito, standardowy szczupły i standardowa tam przyneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 naleśnik27, Dokładnie,większe sztuki trafiają sie bardzo rzadko.A wracając do parnicy,woda wysoka,duży uciąg wody,zero brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi