assam Napisano 21 Stycznia 2020 Napisano 21 Stycznia 2020 Odstąpię po kosztach połowę z zamówionych u naszych dalekowschodnich przyjaciół gumek okoniowych. Wszystkie w rozmiarze 5cm. Nie chcę na tym nic zarobić, jest tego dla mnie najzwyczajniej za dużo i chcę pozbyć się dokładnie połowy czyli: 8 x 5 podróbek Easy shinerów (nieco większy "brzuszek" niż oryginał) bez zapachu 9 x 5 podróbek swing impact jednokolorowe (oczywiście większość z brokatem, pieprzem itp) bez zapachu 7 x 5 podróbek swing impact dwukolorowe bez zapachu 3 x 5 raczki o zapachu krewetki 6 x 5 larva o zapachu krewetki Odstąpię tylko w całości bo nie chce mi się bawić w rozdrabnianie więc jeśli korci cię, żeby zapytać o zakup tylko wybranego modelu/koloru to sobie odpuść. Tylko odbiór osobisty we Wrocławiu. Całość jedyne 50 zł (całe zamówienie 330 sztuk kosztowało mnie nieco ponad 103 zł). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi