jacek_akord Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Wspaniałe miejsce pomiędzy Mielęcinem i Wołowymi Lasami w gminie Człopa. Ok 10 ha stawów z czystą przepływającą wodą. Kilka lat temu dość mocno zarybionych, w chwili obecnej populacja odtwarza się samoistnie oraz częściowo co rok zarybiana. Wspaniałe karpie, ok kilogramowe karasie i liny , okazowe szczupaki , amury , piękne okonie. Świetna atmosfera . Możliwość noclegu. Wędzarnia, suszarnia grzybów. Pojechałem tam po raz pierwszy w tym roku i się zakochałem w Zielonej Dolinie. Serdecznie polecam. Złowiłem swojego rekordowego ( 4-ro kilogramowego ) szczupaka. Cytuj
fix-bud Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 Jak tam kolego z wymiarami sprawa wygląda? limity ilościowe są? Cytuj
fix-bud Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 Pomyłka to te łowisko czy kolega kasko pomylił się? Pozdro Cytuj
kasko43 Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 Googlowałem, ale tych zielonych dolin jest przecież dużo w Polsce ;p. Tutaj jest to mapa Takie idealnie prostokątne stawki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi